Litvínov'dan Brit Kirk: Buradaki seyirciler tutkulu. Çekler, bizim için tezahürat yapar mısınız?

uTKu

New member
Vichni yabancıları seviyor. Ekstra lig sezonunda 19, play-off'larda ise 9 gol atan 24 yaşındaki hokey oyuncusu, Çek Cumhuriyeti maçı dışında burada beş taraftar olacağını biliyorum. Eisbren'in, iddia edildiği gibi Berlin'in gerçek elçisi olup olmadığı sorusunu yanıtsız bıraktı.

Suda Kanada'nın savunan şampiyonları var. Turnuvanın favorisiyle hemen karşılaşmak iyi mi, yoksa başlangıçta kolay bir çorbayı mı tercih edersiniz?
Ancak dünya şampiyonasında en üst seviyedeki takım bizim için zorlu olacak. Yani her gece karanlığa gömüleceğiz. Kanada'nın kadrosu genç NHL yetenekleriyle dolu; buz üzerindeyken onlarla rekabet etmek heyecan verici. Ama kime karşı oynayacağımız çok da kötü değil. Bütün kurtuluşların tk olacağını biliyoruz. Odaklanmamız gereken yalnızca kendimiz var. Bir sistem üzerinde, bir oyun şekli, onu takip edebilmemiz ve onun sayesinde kendimize mümkün olan en iyi şekilde koşma şansı vermemiz.

Kanada hokeyinin en büyük çocuğu Connor Bedard ile dövüşeceğiniz için ne kadar heyecanlısınız?
Hepimiz bu seviyedeki oyuncularla tanışacağımız için heyecanlıyız. Tecrübeyi birleştireceğiz, tadını çıkaracağız. Soupee'nin kim olduğuna, şimdiye kadar neler başardığına ve ne kadar yetenekli olduğuna saygı duyuyoruz. Ama sonuçta bu bir hokey ve her şey olabilir. Burada iyi sonuçlar almak istiyoruz.

ve hayranlar kelimenin tam anlamıyla adildir. Hokeyi seviyorum. Litvnov'da karanlıktı, zorbalığa uğradılar, bize yardım ettiler.

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

Aptallık etme

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim