1:1 skorla. Godfrey yenilgiyi Pardubice'de Chelmsford'a geri verdi

uTKu

New member
Bunu şimdiye kadarki en büyük eğitim telaşım olarak görüyorum. Uzun zamandır kendimi Peck'in atlarının eğitmeni olarak düşünmedim, ormanda onlardan bir sürü var, bu yüzden zıplamaya çok zaman ayırıyoruz. Godfrey'in antrenörü Dalibor Trk, bunun işe yaramasına çok sevindim, dedi.

Bitiş çizgisine ulaşan 15 sürücü, 5.800 metre uzunluğundaki bu yarışı trenin gerisinde 20 saniye içinde tamamladıkları için Velk Pardubice'ye bilet aldılar. Onlara göre, bir defans oyuncusu olarak ilk başlangıcı otomatik olarak yakalamak zorunda olan güzel tren Velk Sacamira'ya gitmelisiniz.

Velka Pardubická'da ilk eleme yarışı olarak koşulan Pardubice Şehri Ödülü'nün başlangıcında, Çek atlarının gerçek seçkinleri yarıştı ve bu, ilk yarışta da açıkça görüldü.

Hiçbir hata yoktu, kalite ortadaydı. Vichy katılımcıları, Korfu (.Faltejsek) ve Chelmsford (.Kratochvl) tarafından desteklenen Sexy Lord'un koltuğundaki iyi Jaroslav Myka'nın belirlediği tempoda güvenilir bir şekilde atladılar. Arkada Argano (. Lika) ve Star hiçbir yere acele etmeme taktiği üzerinde çalışıyorlardı, eyerinde, sakatlanan Marek Stromskho'nun yerine Ondej Velek atlıyordu.

Küçük atlama hataları canımızı sıktı, örneğin Chelmsford su engelini atlamadığında, Slovak atlı Royal Gino Büyük İngiliz Atlayışında yine sorunlar yaşadı, bu gün ana yarışın gelişimi için belirlenmemişti. Gözü James Best'in aktif olarak işbirliği yapmaya teşvik ettiği Lombargini, sahaya ilk koşan kişi oldu ve Argano pozisyonu korudu. O anda Imphal'ın (.Odloil) ve hatta bitiş çizgisine yeni yetişen 2022 Mr. Spex'ten Velk Pardubick'in (.Beaurain) birincilik mücadelesine katılmayacağı açıktı. Bay Spex'in konuşması baştan sona sıkıcıydı.

Ancak ön tarafta Star iyi sonuçlar alarak atlar alanını bitiş çizgisine kadar götürdü. Chelmsford ve Sexy Lord onun arkasına atladılar. Dördüncü sırada dışarıdan güçlü bir bitiş için çalışmaya başlayan Godfrey vardı. Ancak Chelmsford baryumdan vazgeçmedi.

Sonunda Godfrey kıl payı kazandı, uzun bir sağlık molasının ardından yarışlara geri dönen Chelmsford ikinci oldu, Star beşinci, Sexy Lord dördüncü oldu ve 20 yaşındaki Lenka Nepraov Her Him yarışında yarıştı. en iyi bitirici.

eğer hak kazanırsak. Ana varış noktası Velk Pardubice'dir. Umarım geçen sene Taksileri seçmiştik. Şimdi Godfrey uygun bir yarışa katılacak. Godfrey Ji Trvnek'in sahibi, bunun tekrar bir yeterlilik olup olmayacağına karar vereceğimizi söyledi.