240 saat doğdu. Metro vagonunun modeli güzel zamanların bir anısı olarak ortaya çıktı

EnondeR

New member
İnşaat ne kadar sürdü?
Modeli ücretsiz ASE'de oluşturdum. İlk olarak, 3D için yaptığım kitin 3D programını modelledim. En çok ASU, muhtemelen Tyi MSCE aldı. Tüm ısırıklar yaklaşık 240 saat boyunca basılmıştır. Modelin kendisinin yapımı sadece birkaç saat sürdü.

İlk modeli seçtiniz mi?
Nadpad Bu model Piel'in yaratılması için, Metro ES'nin Prag'da okuduğu zamanın bir sembolü olduğu Moj Ena. MM için bile bu arka taraf. Ben de içine girdim.

Nron'un yapımında ne vardı?
İlk başta malzemeleri EC metrosuna alamadım, bir tür çiziminiz olacak. Sonunda, Robert Mary, David Prosicko ve ekibin yazarı tarafından PRASKM toplantısında Electric Cars veya Propopci kitabından çıktım. Modellemenin kendisi ile sorunum yoktu. 3D baskı yaparken, modeli yazdırmak ve uymak için bazılarını pedat etmek zorunda kaldım.

Bir şeydi, inşaattan şaşırdı?
Ben her zaman gerçekten Bey ve modelin nasıl büyüdüğünü ve gerçeklerde ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum. ES Metro MV MTKU 1:25 Modeli Dleek 85 cm. Böyle büyük bir modelin ayakta durmak güzel bir yarın. Ortaya çıkan kullanım olduğunda, pasta kiracıdır, ancak modelin yapımı ve oluşturulması, en çok eğlendirilen bu tür model üzerinde sahip olduğunuz şeydir.