3 ayda 8 kadını dolandıran Gujaratlı öğrenci tutuklandı | Bombay haberleri

EnondeR

New member

MUMBAI: Gujarat’tan bir son sınıf ticaret öğrencisi, bir Saki Naka meyve suyu satıcısının 17 yaşındaki kızını kaçırıp ona yardım etme bahanesiyle toplam 80.000 Rs değerindeki altın zincirini ve iPhone’unu dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. bir görevi tamamla
Saki Naka Polisi Yash Boolchandani’yi (21) 13 Şubat’ta Gujarat’ın Kheda semtindeki evinden tutukladı ve sekiz kadını aldattığını öğrendiğinde şok oldu – 17 yaşındaki de dahil olmak üzere Mumbai’de dördü ve Thane, Ahmedabad, Jaipur’da biri. ve Udaipur – son üç ayda. Polis, kurbanlarına iş bulmalarına yardım etme, değerli eşyalarını ve aletlerini kapıp satma ve ardından parayı Goa kumarhanelerinde harcama bahanesiyle sosyal medyada arkadaş olacağını söyledi. Ondan toplam 2 lakh Rs değerinde beş dizüstü bilgisayar, iki telefon, bir AirPod, kulaklık ve bir sabit disk ele geçirildi.
Saki Naka Polis Müfettişi Balwant Deshmukh, “Teknik yardım yoluyla izini sürdük. Colaba, Versova ve Vile Parle karakollarında ona karşı benzer davalar var” dedi.
Saki Naka polisi, 17 yaşındaki kızın Boolchandani ile 2020’de bir arkadaşı aracılığıyla çevrimiçi olarak iletişim kurduğunu söyledi. Şikayette babası, “Kızım son iki yıldır Boolchandani ile sosyal medya üzerinden etkileşim kuruyor. Geçenlerde internetten iş bulmak için ondan yardım istedi. 15 Ocak’ta onu Asalfa’ya aradı ve konuşmak istediğini söyledi.” ona bir iş teklifi hakkında bilgi verdi. Onu bir fast food restoranına, ardından Powai’ye götürdü, ardından Asalfa’ya döndü. Daha sonra onu Vile Parle’ye götürdü ve bir otele yerleşti.”
“Kızımı otelin 6. katına çıkardı ve gerçek olup olmadığını kontrol etmek istediğini söyleyerek altın kolyesini çıkarmasını istedi. Telefonunu da aldı ve yakında döneceğini söyledi. geri gelmedi, odasına gitti ama kayıptı.” Kız eve geldi ve olayı babasına anlattı. Daha sonra polise gitti.
Şikayete dayanarak, Polis Komiser Yardımcısı (Bölge X) Maheshwar Reddy, Müfettiş Yardımcısı Arjun Kudale ve soruşturma ekibini yöneten Deshmukh’u denetledi ve Boolchandani tarafından aldatıldığı iddia edilen Thane kadınıyla temasa geçti. Kudale, “Ondan toplanan teknik ayrıntılar, Boolchandani’nin Kheda bölgesindeki yerini bulmamıza yardımcı oldu ve biz de onu tutukladık,” dedi.