ACB, Maharashtra’da 2 Uddhav MLA’ya ‘Fazla Varlık’ Bildirdi | Bombay haberleri

EnondeR

New member
MUMBAI: Eyalet Yolsuzlukla Mücadele Bürosu, Shiv Sena (UBT) fraksiyonuna bildirimler yayınladı MLA Rajan Salvi (Rajapur koltuğu) ve Vaibhav Naik (Kudal) bilinen gelir kaynaklarıyla orantısız varlıklara sahip olduğu için.
İki MLA, Ratnagiri ve Sindhudurg bölgelerindendir. Uddhav Thackeray fraksiyonun Konkan bölgesindeki kaleleri.
Salvi, CM Shinde ve CM yardımcısı Fadnavis’in olaya karıştığını iddia ederek, “İhbar sadece Matoshree’ye sadık olduğum için verildi. Ayrıca beni hapse atmak için tehditler aldım, ancak korkmuyorum ve soruşturmayla karşılaşacağım” dedi. raporlama.
Uddhav MLA, ACB çağrılarını atlıyor
Eyalet ACB tarafından Pazartesi günü çağrılan Shiv Sena (UBT) fraksiyonu MLA Rajan Salvi, Alibaug’daki müfettişlerin huzuruna çıkmadı. Salvi, geçen hafta kendisine yapılan orantısız mal varlığı ihbarına yanıt vermek için 15 gün süre istediğini söyledi. Halen Uddhav Thackeray fraksiyonunda bulunan 16 MLA’dan biridir.
Salvi, Thackeray’lara sadık olduğu için tehditler ve ardından ACB raporu aldığını iddia etti. Soruşturmayla karşılaşacağını ve hapse girmekten korkmadığını söyledi. “Partideki isyana rağmen sadık kaldım. Uddhav’dan ayrılmadım ve bu yüzden ACB’nin mesajını aldım. DA davalarıyla suçlananların BJP’ye atladıkları ve tüm davaların ortadan kalktığı bir sır değil” dedi. Naik, Pazartesi günü Raigad’ın Alibaug’unda ACB’nin huzuruna çıktı.