Akli dengesi yerinde olmayan bir öğrenci, ayrılık nedeniyle partnerini bıçakladı. 12 yılını aldı

EnondeR

New member
Çocukluğundan beri çeşitli psikiyatri hastanelerinde depresyon ve diğer ruhsal sorunlar yaşayan Galdov, 2022 yılında iki yaşında bir gençle tanıştı. Çıkmaya başladılar. Mahkemenin görüşüne göre kadın, kendisine karşı sahiplenici davrandı ve defalarca intihar etmekle tehdit ederek duygularını elinden alırken, partneri ise anlaşılmaz ve isyankar davranarak tüm çamaşırlarını aldı.

Ben kötüydüm ve affetmezdim. Benim için o tanıdığım en iyi çocuktu. Hiç böyle bir ilişkim olmadı. Gerçekten aşık olduğumu, birinden gerçekten hoşlandığımı hissettim. Mahkemedeki öğrenci, ilk andan itibaren ona kötü gözle bakmadığımı, benim için büyük bir avcı olduğunu söyledi.

Ancak gencin bu davranışına karşı sabrı tükenmeye başladı. Yaklaşık bir yıllık ilişkiden sonra geçen Mayıs ayında ondan ayrılmakla tehdit ettiğinde o da kabul etti. İki kafadaki torba hızla yayıldı. Bip sesi çıkardığını anladı.

Ayrılık benim için dünyanın sonuydu. Evliyim öyle birini bulamıyorum. Onu asla akıllarından çıkaramayacaklar, o benim için özel bir şeydi. Onu (hayatı) bitirmek istedim, onsuz her şey anlamını yitirdi, zor.

Genç kadın defalarca onları birlikte kalmaya ikna etmeye çalıştı. Anlaşılmaz biriydi. Galdov daha sonra bir avcının nasıl öldürüleceğini öğrenmek için internete baktı.

Geçen gece evimizdeki büyük mutfağı alıp çantasına koydu ve eski partneriyle buluşmak için taksiye bindi. Çünkü onun önünde kendini öldürmek istiyordu. Sabah yaklaşık yarım saat boyunca odasında seviştiler.

Ayrılmamam için bana yalvardı. Yorgundun. Rüyalar hakkında konuşmak istemiyorum ve uyuyacağım dedim. O sırada beni bıçaklamaya başladı. Genç adam, yarı oturuyordum, yaralar önce kafamda, sonra uzuvlarımdaydı, diye anlattı.

Akıştan hemen önce Galdov odadaki pencereyi açmak için onu vermek zorunda kaldı. Mahkemeye göre, biraz zaman kazanmak için, çantasından oğlana bakmadan bir çanta çıkarabilirdi ya da bu sefer onun peşinde olmayacağını ve ayrılığın kesin olduğunu anlamıştı. Beklenmedik bir güçle kendini ona atıp “Chapni!” diye bağırmak zorunda kaldı.

Eski partneri zor durumdaydı ve hemen yardım istedi. Onu kaçıran kişi odaya geldi ve bezle oynamaya başladı. Onun için de çok iyi bir eşti. Sonunda çantayı çıkardı. Gald'ın teri pencereden dışarı fırladı. Pestoe, yaklaşık 1 metre yüksekliğindeki göğsünün üstünden evin önüne indi, hemen ayağa kalktı ve tekrar evin içine tırmanmaya başladı.

Daha sonra bir polis memuru tarafından tutuklandı. Kasabaya gelen avcı, kuş soktuğunu bildirdi. Daha sonra polis eşliğinde apartmandan çantasını ve cep telefonunu alırken gence bağırdı: “Benden ayrılmamalıydın!”

Smrtc kokteyl özelliği

Tanık ifadelerine, değerlendirmelere ve diğer delillere dayanarak mahkeme, Galdov'un eski ortağını kasten öldürmeye çalıştığı sonucuna vardı. Senato başkanı Luk Slavk, bunun kurbanın iradesine göre hareket etmemesinin intikamı olduğunu söyledi.

İçsel motivasyon kesinlikle önemlidir.Bay Obalovan, bazı partner ilişkilerine gelince sahiplenicidir. Kendi ihtiyaçlarını karşılamayı tercih ediyor. Eğer bu bir tür iblis istikrarsızlığıyla el ele giderse, o zaman uygunsuz görünebilir, ancak kesinlikle uygundur ve alıntılarda bu kombinasyonun kesinlikle ölümcül bir özellikler kokteyli olduğunu, çünkü onun anlatılanları işlediğini belirtti. .

Ona göre ilahi yaşam, yoğun bir manipülasyon ağıyla kesişiyordu. Bu nedenle mahkemenin, ifadesini birkaç kez değiştirdiğinde artık mahkeme huzurunda olan sorunu görmesi gerekiyordu.

Daireye girişinden (partnerinin bulunduğu ve ona saldırdığı yer) deliller açık ve tutarlıdır. Yargıç, bundan farklı olan tek şeyin sorunun sarılması olduğunu açıkladı. Ne kadın ne de savunma avukatı, sarhoşken hafıza kaybı yaşadığını ve etki altında hareket ettiğini kanıtlayamadı.

Pek çok insan bana bu ilişkide yalnızken neden kendimi öldürmek istediğimi sordu. Ama muhtemelen değildim. Ondan daha fazlasını istediğim için bana veremedi. Onu gördüğüme sevindim. Birini öldüreceğim hiç aklıma gelmemişti. Galdov, yalnızca ölümümü düşündüğümü iddia etti.

Eskort onu mahkemeye kısa kollu bir bluzla getirdi. Açıkta kalan ön kollarında birçok yaranın izleri görülüyordu. Dvka, örneğin kızlar tarafından ya da sizin tarafınızdan tornavidayla dövülerek kendine zarar verdi. Mahkemeye göre, kendisini suçlamak için hiçbir zaman 20 santimetrelik bir epel kullanmadı. Onu eski partnerine kendine zarar vermek için değil, onu takip etmek için götürmesi üzücü.

Cezanın yarısına gelindiğinde Galdov hakime döndü ve zamanı olmadığı için duruşmayı bırakmak istediğini söyledi. Benden sonra annesi de odadan çıktı.

Bir baba mahkemeye gitti ve bir zamanlar yazara çocuğu hakkında güzel bir şeyler yazması için bir bağlantı verdi. Olanlardan çocuğun ailesi sorumlu. eğer kızı o gece kapıyı açıp onu daireye sokmasaydı, başına böyle bir şey gelmeyecekti.