Aktivist Prag'a düşmüş akçaağaçta tırmandı

EnondeR

New member
Dokuz RNO'nun etrafında yüksek bir motor testere çıngırak uyandım. MMU Dairesi Dlnsi Kceli Yetmiş Year Maple'ın karşısında. Yirmi yıldır gidecek büyükannem, HLly olmadan pencereden dışarı baktı. Hem NS için duygusal bir durumdu, prag 6 Vojtch Cun sakinleri Idnes.cz için başbakan.

Ben tırmandım ve terlik içinde kabile virajına tırmandım. DLN'ler işe gitmek zorunda kaldı. EBA NEFR'mi içti çünkü bir KRSN ağacıydı. Böyle bir örnekte, iki şortu bilmek istediği karanlığın motivasyonunu boğmaya çalışmalıyız.

Bir süre sonra, bir süre sonra Ada Mstsk ve polis memuru geldi. Mue'yi ağaçtan inmeye çağırdık, itaat ettik. Polis, para cezası almadı ve durumun anlaşma ile çıktığını söyledi.

Petr Palack, Prag 6'nın eşiğinin hayatı için şehre ağaçları açıkladı. Uzmanlara göre, hepsi acil bir durumda ve dolayısıyla tehlikedeydi.

Kcme ağaçlarının gizlice bilgilendirecekleri sakinler. Mümkün değil. Bu benzersiz bir durumdu, Idnes.cz için açıklanmış bir konsey.

Ada ve Cun nihayet Starho Maple kabilesinin babalarının ve diğer iki ağaçta sadece erkekleri doğru yapacağını kabul etti.

27. Albery, bu yüzden şehre iki dövülmüş ağaç olan mülkten sonra iki MSCE. Nachz, tramvay tramvayının liderlik ettiği meşgul Steovick Caddesi'nin hemen yanında.

Kadere kaderleri tarafından karar verilir. Bu sonbaharda Palackho'ya göre, önceki profesyonellerle aynı ise.