Alcaraz okulu hatırladı, final öncesi Zverev mahkemeyi çözdü: Artık soru yok

uTKu

New member
İkisi de saat 14.30'da başlayacak Paskalya finaline katılmayı başardı. Küçük favori Alcaraz, Zverev'den altı yaş büyük olarak kariyerindeki üçüncü Grand Slam şampiyonluğu için mücadele ediyor.

İspanyol oyuncu, çeşitli yüzeylerde bir dizi Grand Slam oyununu tamamlayabilir. İki yıl önce ABD Açık'ta betonun üzerinde uyuyakalmıştı ve geçen yıl Wimbledon'da kalıcı zafer elde etmişti. 21 yaş 33 günlükken, Açık'ta büyük bir tenis turnuvasında tüm zeminlerde finale kalan en genç oyuncu oldu.

Carlos Alcaraz, Roland Garros yarı finalinde hile yaptı.

Ben de bundan bahsediyordum. Yarı finalden hemen sonra telefonumdan kontrol ettim, dedi. Bu finallerden önce üzerinde çalışmak isteyeceğim bir şey değil ama bu artık her yüzeyde oynayabileceğim anlamına geliyor ki bunu her zaman yapabilmeyi istemiştim.

Pai'de, burada 14 zaferle rekor kıran yurttaşım Rafael Nadal'ın izinden gideceğim. Bu turnuvayla ilgili her zaman özel bir duyguya sahibim çünkü turlar bittiğinde eve gittiğimi, televizyonu açıp izlediğimi hatırlıyorum. Burada kazanılan İngilizce oyunlar listesine adımı eklemek isterim.

Köpek finale Ameriano Sebastian Korda, Kanaan Felix Auger-Aliassime ve eko Stefanos Tsitsipas'ı geçti. En son Avustralya Açık'ın galibi Jannik Sinner'ı beş puanlık bir mücadelede mağlup ettiğinde, turnuvadan sonra dünyanın yeni bir numarası olacak.

Alcaraz, Zverev ile karşılaşacak. Alman tenisçinin sicili biraz daha iyi (5:4), ancak Alcaraz toprakta daha yakın (2:1). Bu sene ikisi de terleyecek. Zverev, Avustralya Açık'ta çeyrek finali 6:1, 6:3, 6:7 ve 6:4'lük skorlarla kazandı ve Alcaraz, Indian Wells'teki maçın ardından 6:3 ve 6:1'lik skorlarla bu iyiliğe karşılık verdi.

Bir kişinin hayatını kurtarabileceğimi biliyorum ve asıl önemli olan da bu. Turnuva hâlâ bitmedi. Son maçtan yaklaşık beş dakika kaybettim ama finale hazırlanıyorum, dedi Zverev.

İlk turda iyileşen Nadal'ı mağlup etti, ardından Hollandalı Tallon Griekspoor ve Danimarkalı Holger Run ile yarı maraton kazandı ve ayrıca Avustralyalı Alex de Minaur ve Norveçli finalist Casper Ruud ile mücadele etti.

Alexander Zverev, Roland Garros'ta yarı finalde yer aldı.

Alcaraz'da hiçbir şey kolay değil: Bu savaşların çoğunu birlikte gördük. Onu yendin ama kaybettin. Grand Slam bitiricisi başka bir St. Hazırlanıyorum ve kendimi güçlendireceğim. Sonunda başarırsam yalnız kalacağım.

Onun pbh'si Pai'de iki taraftan yankılanıyor. Bileğinden ciddi şekilde sakatlandığı için Nadal'la yarı final düellosundan vazgeçtikten iki yıl sonra Fransa'nın başkentinde finale yükseldi, ancak aynı zamanda turnuvaya giderken Almanya'da bir deneme yapıldı. kendisi ve onu şiddet içeren davranışlarla suçlayan ve sağlık için pişiren eski ortağı Brenda Patea arasında.

Her iki taraf da Cuma günü mahkeme dışında anlaşmaya vardı; ancak bu, mahkemenin Zverev'i suçlu bulduğu anlamına gelmiyor. Bittiğine sevindim. Dl'yi taşıyalım. Bunu duymak istemiyorum, diye sordu. Tüm turnuva boyunca gazetelerden defalarca bu konuda sorular aldığı Alman ppad'in yorumuna göre bu herkes için bir maaş.