Altın hokey sopası, Jgr’ın tablosu. Şövalyeler olumlu İntikamcı ile dokunaklı bir kavga etti

EnondeR

New member
O bir esho hokeyi efsanesidir. Onunla tanışmak ve onunla oynamak güzeldi. Kladno şefi Michael Frolk, ona sormanız yeterli, emekli olup ailesine bakabileceğini söyledi.

İlk olarak aile Plekanec’e hokey emekliliğine kadar eşlik etti. Törenin iki başrol oyuncusu, buz üzerindeki kırmızı halıda hafif bir ceketle ateşin etrafında yürüdü. Arkasında bir model, eski tenis oyuncusu Lucie Plekanec, küçük çocukları Leontka ve Oliver ile birlikte Kladna forması giymiş bir fotoğrafta.

Tom Plekanec’e veda. Model Luci Plekanec afová ve çocuklarla küpü izleyin.

Zarların üzerinde, yalnızca Kladno’da değil, aynı zamanda NHL’de Montreal’de de mağlup olan emekli tonkerin kariyerinden elde edilen hasatlar vardı. Max Pacioretty veya Brendan Gallagher gibi eski takım arkadaşları ona video mesajlar gönderdi. Atina’daki hayalini özledim, senden çok şey öğrendim, kart oynamayı bile. Kanadalılar kulübesinden bir adam buraya gelin, dedi.

Tüm oyuncular, kariyerlerinde kendilerine nasıl yardımcı olduğunu, onları nasıl kanatları altına aldığını hep birlikte teşekkür etti. lt’de tenis oynayacağız! Artturi Lehkonen onu uyandırdı.

Tom Plekanec’e veda. Zarların üzerinde iki takım arkadaşından gelen mesajlar vardı.

Milli takımın teknik direktörü Alois Hadamczik de tavanın altından konuşarak Plekanec’in milli takıma katılmasına izin verdi. Seni mükemmel bir hokey oyuncusu ve harika bir avcı olarak tanıdım, dünya şampiyonasından 3 madalyanın sahibi olduğunu ve aynı zamanda gençlerde dünya şampiyonu olduğunu ilan ettim.

Kariyeri üç haftadan önce bitmediği için kariyerine ara veren 11 yaşındaki Plekanec, ardından Karjala turnuvasında Çek milli takımının yeni yardımcı antrenörü Radim Rulek olarak temsil ederek memleketindeki taraftarlara el salladı.

Kladent hayranları, kariyeri olan Tom Plekanec’e saygı duruşunda bulundu.

ekstraliga editörü Martin Loukota, 313 kelimesiyle, yani Çek dilinde ter biriktirilmiş bir kilo diski ona adadı. Şu anda forma giymeyen Ryt Jaromr Jgr’in sahibi Plekanac’a altın renkli Kladno forması ve kendisine benzeyen bir tablo hediye etti. Yazarın köşedeki imzası: Vrna. Kulübün basın sözcüsü Jaroslav Keimar, bunun bizzat Jaromr Jgr tarafından başlatıldığını açıkladı.

Jaromr Jgr, Tom Plekanec’e altın forma verecek.

Ve sonra Plekanc’ın altın elleri, Kladno kaptanı Radek Smolek’in takımı adına pedal çevirdiği altın hokey sopasını kavradı. Gerçekte hokey sopası pirinçten yapılmıştır ve değerindedir. 1:1 kütlede, tam kopyaya bir kat dahildir. Kamennchy ehrovice’den gelen yapay metal ve at nalı Bay Minak’ın çalışması, hokey diski üreticisinin konuşmasını gösteriyordu.

Frolk şunu iddia etti: Altın hokey sopası da NHL’deydi, biz onu onlardan kopyalayıp birleştirdik. Güzel bir hatıra ve bir yerde sergilenip beni hatırlayacak bir parça.

Olumlu takımın kaptanı Radek Smolek, altın hokey sopasını Tom Plekanac’a hediye ediyor.

Daha sonra Plekanec sadece Plzeň kaptanı Jan Schleiss ile boğa güreşi ile karşılaştı, at nalı ile özel diski elinde tuttu. Ve son olarak etrafı sayısız matbaacı tarafından çevrelenmiş olan takipçilerine işaret etti.

Hokeyi her zaman biraz insanlıkla birleştirmez. İyi bir avcı olması unsuru Tom’da rol oynuyor. Kladno antrenörü Otakar Vejvoda young, böyle bir oyunun sona ermesinin ikiyüzlülük utanç verici olduğunu söyledi. Jet mükemmel bir seviyede oynayabilirdi. Geçen sezon pizzada 200’lü yıllarda gol attı.

Bu sene formasındaki dikenle bir gol ve iki asist dahil sadece dokuz kurtarış gerçekleştirdi. Hayır, sağlığı ona ihanet etti. Bu yüzden buz masasında sadece tenis ayakkabısı giyiyor.

Kulüp ayrıca ona bir bahçe süiti ayırdı, hayranlar teşekkür pankartları ve ilahiler söyleyerek nefes kesici bir koreografi yaptı. Plekanc’ın çiziminin yanında bir masa var: Kaptan Pleky, Kladensk İntikamcısı. Yani bir süper kahraman. Küpün üzerinde madalyonun beyaz bir kopyası ve hokey sahasından ilginç şeyler vardı. Fazla içki içmedi, Kladno son dakikada iki gol attı ve 2:4 mağlup oldu.

Kladno’daki blokta Tomi Plekanec’in bulunduğu çayır hakkında ilginç gerçekler.

Dük, dışarıda bir gece geçirdiğimizde kazanmanın güzel olacağını, böylece Pleky’nin kızlarla da seks yapabileceğini düşünüyordu.

Battaniye anında sizden tamamen kopacak. Kladno’nun başantrenörü, uygulama ekibine katılıp katılmayacağı konusunu bugün konuştuk ancak henüz öyle görünmüyor dedi. Ya gençlere yardım ederse? Bugün endişelenmesi gereken başka bir şey daha vardı.

Eski Kladnolu hokey efsanesi Tom Plekance’a veda.

Başarılı, harika bir kariyere veda. Kaptan Smolek konuyu şöyle özetledi: Gönderdikleri kadar iyi bir şarkıydı. Muhteşem, hareketli, güzel. Ve kalpten.