Amigo, Karnaval Çılgın Brezilya. Neymar geri döndü ve rakipleri utandırdı

uTKu

New member
On iki yıl sonra, futbol fenomeni, insanlar arasında mutlak deliliğe neden olan güneşli Santos'a döndü. Topla hokkabazlık yapıyor. Rakipleri utandırır. Hedeflerden geçer. Ve aynı zamanda kendini gol atıyor. Pazar günü doğrudan köşe vuruşundan vurdu.

Televizyonda ana haberleri açıyorsunuz ve eğitim sırasında Neymar var. Gazetenin başlık sayfaları? Neymar'ın fotoğrafı küçük kızı Mavie ile oynuyor.

“Bütün Brezilya ayağa kalkıyor. Kesintisiz, nasıl oynadığını ve nasıl tekrar oynayacağını çözüldü. Karnaval zaten başladı ”diyor Brezilya'da yaşayan ve eski futbol yıldızlarının etrafında hareket eden bir yönetici Joe Borbély.

Pelé'nin yakın bir arkadaşıydı ve şimdi Neymar'ın muhteşem dönüşünü izliyor: “Pelém'den sonra adlandırılan Santos'un kesinlikle korunan bir eğitim merkezindeydim ve Neymar'a sordum: Hala Barcelona'ya geri dönüyor musunuz? Elini bir gülümsemeyle omzuma koydu ve Joe, Amigo, hala bitmemiş bir işim var.

Hayır, bunlar masal değil, tutkulu bir Brezilya ruhuna kısa bir soruşturma. Hiçbir şey futboldan daha fazlası değildir. Led Neymar.

Neymar Junior ve kızı Mavie Santos formalarında

Santos'ta başladı ve on üç yaşında en ünlü Avrupa markaları tarafından bunalmış olduğu kadar bir yetenek gösterdi. Şimdi yirmi yıl daha ve uzun zaman önce ünlüler var. Şaşırtıcı bir dribbler, Paris'e transfer edildikten sonra, tüm zamanların en pahalı futbolcusu ve tavırları tüm kapris piramidini monte edebilen harika bir adam.

Ancak, son katılım bile tat olarak kaldı. Çılgın para için Suudi Arabistan'da Al-Hem'e kaydoldu, dizini ezdi ve sadece yedi maç ve yarım yıl içinde tek bir gol sayıldı. Geri dönme girişimleri mazeretleri durdurdu. Son kez ağrılı uyluk kası hakkında şikayet etti.

Sadece uzaklaşmak istedi.

Ev.

Köklere.

Santos Stadyumu önünde Joe Borbély

“Benim için en önemli şey tekrar oynamaya başlamak. Daha fazla umrumda değil ”dedi. Onu Santos'ta bir tanrı olarak karşıladı. Kült On'a beyaz forma satılan bir arenaya girdiğinde, her yere dökülen havai fişek ve duygu gözyaşları. Ayrıca, “Çocukken burada geçirdiğim tüm anlar geri döndü. Santos'a olan sevgimi ve sadakatimi ifade edecek kelimeler bulamıyorum.

Ona altı maçta iki gol ve üç asist attığı bir kaptan kaseti verdiler.

“Onun için bir zayıflığım var. Hangi tat oynadığını gördüğümde, kalkmam gerekiyor. Gerçek harika, ”diyor Borbély. Brezilya'nın Neymar'ın Kanarya Forması'na dönüşünü hevesle aramasının nedenlerinden biri de budur. Bu bir aydan daha kısa bir sürede gerçekleşecek. Dünya Şampiyonası 2026 için ilk önce Kolombiya'ya karşı ve daha sonra Arjantin'de, ekstra bir şey olacak. Seçilen sporculardan bir diğeri olan Messi'ye karşı savaşın bu yıl en çekici futbol etkinliklerinden biri olacağından emin olabilirsiniz.

Bu arada, Neymar'ın Gölgeden Çıkış adımlarını izleyin. Santos'ta özgür bir oyuncu olarak, yarım yıllık bir sözleşme imzaladı ve Borbéla'nın yöneticisi dediği gibi: “Sıradan Brezilyalılara uzun zaman önce sahip olmadıkları bir gösteri verdi.”

En son Limeira'ya karşı iki gol hazırladı ve bir gol attı. O öyleydi! Rakibin hayranları onu mırıldandı, bu yüzden reklam paneline oturdu ve köşe vuruşunun önündeki tribünleri gösterdi: “Daha fazla ıslık çalamaz mısın? Sakin!

Sonra topu kurdu, beklenmedik bir darbeye yerleşti ve hemen çalıyordu. Sıfır açıdan, merkez o kadar parlak bir şekilde döndü ki uzak kutuptan kapıya sıçradı. Hayatın köşesinden ilk hedef: “Güzel, ha?”

Tüm Neymar, tüm zamanların en ünlü futbolcularından biri.

Santos'ta Neymar'ın yüzünü boyamak.

Brezilya için milli takım sayısında rekor kıran oydu. Kaptan'ın bandını giyiyor. İlham kaynağıdır. Günahlarını affeder ve Santos ile geçici sözleşmenin sona erdiği yaz aylarında ne olacağını bekliyor.

Avrupa sürüsü teklifleri. Barselona özellikle ilginç görünüyor. Neymar onu sevdiği yere geri dönecekti. Diğer şeylerin yanı sıra Messi'nin yanındaki Şampiyonlar Ligi'ni ve iki kez İspanyol Ligi'ni kazandı. Borbely'ye dediği gibi, “Amigo, hala bitmemiş bir işim var.”