Antonio Rüdiger, rakibin onu ırksal olarak kırdığını iddia ediyor

uTKu

New member
Real Madrid yedinci dakikadan onda oynadı, ancak Charlotte'da yetmiş bin taraftardan önce 3: 1 kazandı.

Ancak en önemlisi, ayarların beşinci dakikasında meydana gelen olaylar, son düdükten sonra ve kabin tüneline aksiyona aktarıldı.

“Bana, birbirimizi dışarıda göreceğiz ve bana bir yumruk vereceğini göstereceğiz,” dedi Cabral stadyumdan ayrılırken.

Bundan önce ne oldu?

Yedek Rüdiger, 78. dakikada Trento Alexander-Arnold için 3: 0'da oyun alanına gitti ve pozisyonunu sağ defans oyuncusuna götürdü. Kısa bir süre sonra, rakip düelloları indirdi ve dramatize etmeye çalıştı.

Beş -minute ortamın sonucuna yaklaştıkça Rüdiger, Cabral ile tanıştığı rakibin ceza alanına gitti. Bükülüyordu ve parmakları yüzünü yakalayan ve yere düşen rakibine çarptı.

Bir süre sonra yargıç oyunu kesintiye uğrattı ve rakiplerin çağırdığı Rüdiger'e bir gülümsemeyle geri döndü, defile ya da geciktirmek için değil. Büyük bir Alman sırtı ortaya çıktığında, itilmiş ve heyecan verici tartışmalar vardı. Daha sonra hakem Rüdiger'i bir kenara bıraktı ve daha sonra koruyucu karşıtı protokolü aktive eden bir jest yaptı.

Cabral gazetecilere, “Ona berbat bir korkak olduğunu söyledim. Söylediğimizi söylüyoruz, bu konuda ırkçı bir şey olmadığını söylüyoruz.” Dedi.

“Çarpıştık, beni tekmeledi ve ona elimle vurduğumu iddia etti. Bir kavga ettik, başka bir şey yoktu. Sonra hakem jest yaptı, ama lanet olası korkak olduğu şeyi tekrarladım.

Maç daha sonra orijinal ayarlarla iki dakika daha oynandı, ardından Rüdiger tekrar agresif bir şekilde Cabral'da. Her ikisi de takım arkadaşlarını ve takımları tutmak zorunda kaldı, böylece kendilerini bırakmayacaklardı. “Tahmin ettik. Ama kimse ırkçı bir şey duyamadı. Hakemler, takım arkadaşları veya rakipler yanımda.”

FIFA, ırkçı davranışlarda nasıl ilerleyeceğine dair belirli bir süreci vardır. Hakim oyunu durdurur, sonra maçı kesintiye uğratır veya sorun devam ederse erken biter.

Rüdiger'in suçlaması da bir basın toplantısında ele alındı.

Ne olduğu soruldu ve Rüdiger'in rakibi ırkçı bir şekilde kırılırsa, yeni bir gerçek koç olan Xabi Alonso cevap verdi: “Toni bize bir şey hakkında bilgi verdi ve ona inanıyoruz. Bence FIFA protokolü etkinleştirildi.

Real Madrid'den (sağda) Alman savunucusu Antonio Rüdiger ve Salomon ile Tartışma ...

Money Jaime Lozano bir basın toplantısında Cabral ile böyle bir şey hakkında konuşmadığını söyledi. “Bu yüzden sana hiçbir şey söyleyemem çünkü bunu ilk kez duyuyorum.”

Rüdiger, Chelsea için İngiltere'de oynadığı sırada ırkçılıktan şikayet etmişti. Futboldaki ayrımcılık karşıtı kampanyanın yine de hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini ve hala ırkçılıkla mücadele edeceğini iddia etti.

Bu Nisan ayında, Rüdiger, Barselona'ya karşı İspanyol Kupası finalinde altı eşleştirme cezası aldı. Değiştirdikten sonra bir parça buz aldı ve hakeme doğru attı. De Burgos Bengoetxa ona kırmızı bir kart gösterdiğinde, Rüdiger duyulardan yoksun kaldı, ona doğru düştü ve ona saldırmaya çalıştı, ancak takım arkadaşları yargıya gitmesine izin vermedi.