Antrenör Slavie Urda kız milli takımının yeni yardımcısı oldu

uTKu

New member
Milli takım benim için büyük bir mücadele. Uzun süre olasılıkları davet ettiğimde bile kafamın bir yerinde pes etmeyeceğim fikri oluştu. Teklif beni cezbetti. Yedi yaşındaki Urda, derneğin internet sitesinde, milli takımın iyi yönetildiğini ve bunun yetenek ve deneyim açısından benim için büyük bir değişim olabileceğini hissediyorum, dedi.

Urduca, Dahl tarafından ikinci asistanı olarak önerildi. Öncelikle koç Daniel Urdu federasyonunun görevi devralmasına sevindim. Danimarkalı köpek, bunun Çek ve dünya yarışlarında büyük deneyime sahip, modern, genç bir köpek olduğunu söyledi. Benim için takımda ev sahibi takımı kontrol eden, adeta kahraman gibi bir antrenörün olması önemli. Daniel çok motive, milli takımı İngiliz dünyasının en üst seviyesinde istikrara kavuşturma projemize katkıda bulunmak istiyor.

Hzenkky, 11 Ocak Çarşamba günü Zln’de Finlandiya ile oynayacağı maçla 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerine girecek ve Pazar günü Portekiz’de bir düello daha olacak. Kasım ve Aralık ayının ortasında milli takım Dünya Şampiyonasında sahneye çıkacak.