GAZİABAD: 35 yaşındaki bir iş adamı, bir yol tartışması sırasında saldırıya uğradığını ve Alto’da biri polis şapkası takan dört kişi tarafından kovalandığını iddia ediyor. Bir FIR dosyalanmış olmasına rağmen, şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadı.
Polise yaptığı şikayette, Tronica Şehrindeki Signature Residency sakini Vikash Chaturvedi, 29 Ocak 7. Çeyrek’te Alto’ları Audi’siyle çarpıştıktan sonra, adamların sarhoş olduğunu ve Kotwali bölgesindeki Lal Kuan yakınlarında kendisine saldırdıklarını iddia etti. FIR, zanlının Chaturvedi ile yumruk yumruğa kavgaya girdiğini ve onu arabalarına sürüklemeye çalıştığını, ardından SUV camını kırıp onu biraz takip ettiğini söyledi.
Cuma günü, Chaturvedi TOI’ye geçen Pazar Bulandshahr’da bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra saat 21:30 civarında, U BD2266 plakalı beyaz renkli Alto SUV’sine arkadan çarptığında eve döneceğini söyledi.
“Çarpışma cipimde bir miktar hasara neden oldu. Arabamdan indim ve adamlardan ikisi Alto’dan çıkıp bana saldırmaya başlayınca adamlardan daha dikkatli olmalarını istedim. İtiraz ettiğimde beni arabalarına bindirmeye çalıştılar. araba.sürükle Araçta bulunan haki renkli bereli bir kişi sürekli olarak bana küfürler savuruyordu” diyen Sanıkların araçta alkollü içki içtiklerinin görüldüğünü sözlerine ekledi.
Chaturvedi, şüphelilerden biri sürücü koltuğu camına vurmaya başladığında ve sonunda camı kırdığında, SUV’sine geri dönüp onu içeriden kilitlemeyi başardığını iddia etti. “Şüpheliler beni araçtan çıkarmaya çalıştıkları için aracımı çalıştırıp uzaklaşmaya çalıştığımda, adamlar da arabalarıyla beni kovalamaya başladı. Yaklaşık 100 metre ileride Kotwali caddesinde bir polis kulübesi görünce durdular. .Bu sırada arabamı birkaç metre ötede durdurup Alto’nun fotoğraflarını çekmek için indim.Ama adamlar beni gördü.Korktum, arabama geri koştum ve şüpheliyi kuyruğumda sürmeye başladım.Yaklaşık 4 km. zanlının kovalamayı bıraktığını gördüm” dedi.
ACP-1 Anshu Jain, FIR’ın IPC Bölüm 279 (akılsız araç kullanma), 323 (isteyerek acı vermenin cezası), 352 (ciddi provokasyon dışında saldırı veya cezai şiddet), 504 (kasıtlı hakaret) kapsamında bilinmeyen kişilere karşı kayıtlı olduğunu söyledi. barışı bozma niyeti) ve 427 (50 Rs tutarında zarara neden olan fesat).
“Failleri belirlemek için bir ekip oluşturuldu. Şu anda rota üzerindeki CCTV’lerden görüntüleri tarıyoruz ve Alto’nun sahibinin izini sürmeye çalışıyoruz” dedi.