BKC alkollü araç kullanıyor: polis kefaletle serbest bırakılmaya karşı adli yardım istiyor | Bombay haberleri

EnondeR

New member

MUMBAI: Şehir polisi, üç buçuk yaşındaki bir kızın öldürüldüğü alkollü araç kullanma olayına karışan önde gelen bir şirket grubunun üst düzey yöneticisinin kefalet kararına itiraz edip etmemeye karar vermek için yasal tavsiye alacak.
Viswas Attavar (54), Salı akşamı aracını başka bir otomobile çarparak BKC’de yanlış şeride girerek reşit olmayan kızı öldürdü, amcası ile şoförünü yaraladı.
Attavar Çarşamba günü şartlı kefaletle serbest bırakıldı ve sorgulanmak üzere çağrıldığında BKC polisinin huzuruna çıkarılacak. Pasaportunu polise teslim etmesi istendi. Polis Ortak Komiseri (Hukuk ve Düzen) Satyanarayan Chaudhary, başka adımlar atmadan önce yasal tavsiye almak için Attavar davasında kefaletle serbest bırakılmayı beklediklerini söyledi. Chaudhary, “Kefaletle ilgili herhangi bir itirazda bulunulmadan önce hukuk uzmanlarından tavsiye alınacaktır” dedi.
Bu arada, üç buçuk yaşındaki kızın büyükanne ve büyükbabası ve akrabaları, mahkemenin kefaletle serbest bırakılmasına kızdı. Bir polis memuru, “Kan örnekleri kimyasal analiz için gönderildi ve iddianamenin bir parçası olacak. CCTV görüntüleri, Attavar’ın yanlış şeritte yüksek hızda gittiğini gösteriyor. Çocuk hareket halindeyken sürücü elinden hafif yaralandı. olay yeri. hayatını kaybetti, amcası yoğun bakımda ve şoför Vinod Yadav hastanede.”
Perşembe günü, kurbanın amcası Om daha iyi tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi. “Durumu ciddi olan Om’un sağlık faturaları için şimdiden 86.000 Rs harcadık. Faturaları ödemek için ailemden ve arkadaşlarımdan borç para aldım. Torunumu sarhoş bir sürücüye kaptırdım. Mali açıdan zayıf olmama rağmen niyetim Swati’nin büyükbabası Jagnarayan Choudhary, TOI’ye, davayı takip edecek ve bize tavsiyelerde bulunacak bir avukat tutun” dedi.