Bohemler – Ml. Boleslav 0:0, ev sahibi takım oyunda daha fazla üstünlük sağladı ancak gol Ďolíček'ten gelmedi

EnondeR

New member
Kış tatilinin ardından Bohemyalılar dördüncü galibiyet serisini ikinci sırada tamamladı (ilki Plzeň'e 0:2 mağlup oldu) ve tereddüt etmediler.

Güneşli bir Cumartesi öğleden sonra seçenekleri olmadığından değil.

maçı dakika dakika izledik

Sudaki baskıdan dolayı ilk golünü attılar, sağ kanat beki Kadlec, beş sayılık bir pivotun ardından karşı köşeden Mikulka'ya sert bir şut gönderdi. Beni yalnızca Hla'nın açığa çıktığı yerde tekmeledi – ancak son anda Such tarafından engellendi.

Arkamı döndüm, orada Hla'yı gördüm, stelini takip ederek oluğa doğru indim ve sonra balonun bariyerin üzerinden uçtuğunu gördüm. Mladá Boleslav'ın stoperi, “Test yaptırdım” dedi. Marek'in yakında olduğunu gördüm ama yüz ikiye ulaşır ulaşmaz zorla oraya gidebileceğimi düşündüm. Ne yazık ki gözden kaçırdı, belki de derinlemesine yapmalıydım, dedi Hla kendi kendine.

Kangurular daha sonra optik olarak iyi bir şekilde bir araya gelerek oynamaya devam ettiler, ancak son aşamada her zaman bir şeyler eksikti. Hatalı bir pasla, fazla dokunuşla ve verimsiz işlemeyle birkaç iyi durumu mahvettiler.

Durumları birleştirmeye çalışalım, berbat ettik. Teknik direktör Vesel, “Gol alamamamızın nedenlerinden biri de bu” dedi.

Diğer zamanlarda yeterince şarkı içmediler. Ristovski, kesinlikle sıkıcı olmayan Mikulka'ya karşı iki gol attı ve yarım saatten kısa bir sürede altı vuruş yaptı.

Öte yandan Vale işi olmayan bir takımdı, Boleslav ise ayakta kalma mücadelesi veriyordu. İlk yarı sonunda Kostek'in tükürmesiyle gol attı, ardından uzun süre oyuna girmedi.

Uzatma dakikalarında çıkamadık, Bohemka ilk yarıda çok güçlüydü, baskı ve ortalı hareketlerde mükemmeldi. Konuk takımdan Holoubek, defansif olarak yaptığımız için çok mutluyum dedi. İkinci turda oyunun şeklini ayarladık ve bize biraz daha iyi geldi.

Taraf değişikliğinin ardından heyecanını ve heyecanını kaybeden Bohemyalılar, ilk yarıdaki gibi kolaylıkla finale çıkmayı başardılar. Tribünlerdeki yaklaşık altı bin seyirci, ev sahibi takımın sonuçla ilgili bir şeyler yapmak için yaptığı canavarca girişimde, her iki takımın da hücumda çektiği acıları izledi.

Bazı yıldızlardan gol düşmemesi iyi bir şey değil. Kızlar özellikle ilk maçta futboldan keyif aldılar, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ama onları mutlu edemediğimiz için hayal kırıklığı yaşadık. Vesel, evinde bu noktadan memnun olacağını söyledi.

Hla'nın suda yaptığı gibi örgülülüğü çözemediler ama en ilginç şey çizgiyi bir metre kadar aşan keskin Shejbala'ydı. Ve bir puan bile alamadılar çünkü hızlı bir ısınmanın ardından Kuej ceza sahasına kaçtı ve burada sıkışıp kaldıktan sonra Vale'nin savunmasını yendi. Kısa bir süre sonra, Bohemians'ın kalecisi kalenin ortasındaki etkileyici olmayan bir vücuda karşı bir anda iki adım attı.

Mlad Boleslav, Çek Budjovice'ye karşı oynanan son maçta 3:1'lik skoru takip edemedi. Kurtarma sonunda hiçbir durumdan saklanmadığımız kod. Holoubek, bu noktayı dışarıdan saygıyla anlıyoruz, sıfır vuruştu, diye ekledi.

FORTUNA:LİG 2023/2024

09.03.2024 15:00

Nhradnich:
M. Dostl, D. Kstl, A. Kapka, J. Jindiek, J. Shejbal, L. Muk, M. Kozk, D. Huf, O. Petrk, L. Soukup, M. Kadlec
Nhradnich:
J. eda, J. Fulnek, V. Kubista, M. Matjovsk, T. Ladra, P. etn, L. Fila, V. Kuej, L. Jawo, D. imek, J. Solomon

Karar: O. Berka – M. Vlek, T. Mokrusch

Vahşi şair: 5.905 (kapasitenin %94'ü 6.300)

Çevrimiçi rapora tıklayın