Boleslav ailesi rafting şampiyonasında kayak madalyaları

EnondeR

New member
Ji Irain (önde resimde) bir sal üzerinde birleştirildi
| Fotoğraf: Vclav Kol

Beni, teyzemi, eşimi ve kayınvalidemi baştan çıkaran, iki kez Avrupa rafting şampiyonu olan ve tesadüfen aynı zamanda Mladá Boleslav temsilcisi olan Ji Irain gülümsüyor.

Sabahın ortasında, tüm kategorilerdeki uluslararası takımlar bir sprint yarışında yarıştı ve öğleden sonra bir H2H yarışı yapıldı (iki sal birbirine karşı başlar) ve bu disiplinlerin her ikisinde de ilk olarak bağlantılı Mladá Boleslav aileleri Irain ve Lerner güne başladı. Şık bir zemin olan R6 kategorisinde ise diğer bayanlarla birlikte şampiyonluğu kazanmayı başardılar.

Sonuçtan kaçınıldı ve biz altını alacağız, Ji Irain bu durumdan memnundu.

Arka kat kategorisinde ise her iki disiplinde de birincilik elde ettiler.

Şu an için Mlad Boleslav’dan iki ailenin şampiyonluğa hakim olduğu söylenebilir ama bir bütün olarak mümkün olsa bile sonuçta tüm öğrenciler şampiyonayı domine etti.

Ira ve eşi Tereza Lerner tarafından baştan çıkarıldı. Rüzgar kapanı ve ttov’ları için. Bu sayede kesinlikle birbirimize düşmeyeceğiz, aslında hep birlikte olacağız. Bir aile üyesi olarak, muhtemelen burada, Irak’ta en yaşlı olan biziz.

Bir nefeste aile olarak birbirimize yardım edecek bir ekip olarak hareket ettiğimizi fark ettim. Neredeyse tüm aileyi baştan çıkararak ve diken diken ederek uzun günler geçirdiği için denizaltını hissetmiyor. Burada o kadar çok kişiyiz ki masanın diğer tarafına oturabiliriz.

Baştan çıkarıcı kadının önünde slalom ve yokuş aşağı disiplinler var. Yokuş aşağı yarışta ilk iki sırayı almak istiyoruz ve slalomda İran’la birlikte ilk üçte bitirmeyi umuyoruz, takımı genel şampiyonluk altın madalyasından sonra çok iyimser.