Boleslav'ın kesimi mi? Hakemler ıslık çaldıktan sonra bir hedefi kabul ettiler, kurallar buna izin veriyor

uTKu

New member
Birkaç mevsim maaş kuralı. Video araştırmasının: Puck'ın devam eden adamdaki hedefe girip girmediği, Acoliv'in ter yazma kararı, diski gözden kaçan şey, ancak TM eyleminin sonucu etkilenmedi.

Başka bir deyişle, Paklie, bir gösteri ve videodaki bir varilden sonra Brno'ya gelir ve köpeğin kısa veya brnc hre, GL maaşında hedefi etkilemediğini kabul etti.

Durumu okumak mümkündür, hokeyin geri kalanının namlesi normal GL ile sadece namlu diski görmediği ve p 횝 alk'e üflenmediği için.

Mladoboleslavská krl krl uv pzuzuju onementn tartıştı: Nedir? Müfrezeden sonra oynamayız, GL'yi tanımamalısınız! Furcho Pestal yakalamak için.

Dönüşe cevap verdi: hareket etmedi

Ve üzerinde KRL: Çünkü Pestal yakalamak için! DL nasıl yakalanır?

David Astnho'nun amacına bakın:

🏒
Hradec Krlov Mladá Boleslav 4: 3'ü yendi. Klovm, 3: 3'te yükseltilmiş bir GL Mountfield oldu, bu da kararın oyunun Peruvil olduğu anda düştü. Hedef sonunda video için ödendi. #Telh pic.twitter.com/wu5qzaiifw

– OnePlay Sport (@OnePlaySportcz) 20 Mart 2025

OnePlay TV için KRL KRL KRL KAL: Bu bölmek için çok fazla, hayatta değilim. Bilmiyorum, kuralları iki karar gibi mükemmel bir şekilde bilmek. Aldığını ve rakibin bu kuralların küçük bir ASY gecikmesi AE ile Brno'ya diski temizlediğini söyledi. J Anlamıyorum, yakalamak için Furcho Pestal.

ASOV DL DL iki saniyeden az. Benzer bir durumla bir ilişki yoktur.

Ve spekülasyon yapacak mısınız: Yakalamak için gerçekten tüylü bir pestal, çünkü o selyl pkonut? ZBR, diskin aynı pozisyonda göreceli olarak uzun bir zaman geçirdiğini gösterir.

Ek olarak, örneğin, Furch'un betonu arasındaki disk boş zamanları, bu yüzden NJ'ye binmedi ve sürmedi. Furcha hiçbir şekilde dokunmadı. Bence, SMTN'de olduğu gibi, yargılandığı gibi hiçbir yere gitmek zorunda kalmadım.

Bölüm Mlada Boleslav Adam Jnok Hradec'e Kararlar Zammı Tartışması.

GL ZAPN'den sonra büyük bir diple düşerse Otzka'yı verdi. Kuralın, disk anahtarından arınmış olduğu anlar için gerçekten ödeme yapmaması gerekip gerekmediği. Bu yüzden büyü kuralları devam eden kurallarla bağlantılıdır.

Ama bir boy sınır nereye koyulur? Bu m'nin buz üzerindeki tam yetkinliği.

O zaman Pazar SP kuralı daha fazla kod bir UITKU değil, TM'nin üzerinden geçmek mümkündür. Oyunun yapıldığına ve yapıldığına karar vermek kolay olsaydı, hokey Extraliga, düellolara karar vermek için böyle bir sınır anından kaçınırdı.

Hepsi, Mlada Boleslav, 3: 3'e şüpheli bir hedefle karşılaştırıldığında Utkn'de uzun süre liderlik etti ve Hradec bir dakika sonra görünür bir rakibe karşı belirleyici bir hedef kazandı ve TVrtfinlov Srii'de 1: 2'yi hayal etti.

Daha hızlı bittikten sonra kararlarla uzun süre ne oldu.

O değil, sakin bir adam, ama bu muhtemelen dönecekti. Baskı altında kaldık, sonuçtan korkuyorduk. Bu büyük bir RNA, açıklayıp açıklamadığını göreceğim, çamur KRL.

Daha sonra kulüp, DNE'nin protesto ettiği web sitesinde bir görüş yayınladı: Sezondan önce hedef tarafından sunulan kuralların mevduatıyla tamamen çelişmektedir. Oekvme yetkin kişilerden değerlendirildi.

Bu arada, Kural, 2022 yılı Sparta Miloslav Hoava ve o zamanki iğrenç David Bruk tarafından Karlovy Vary Glu tarafından şaşırdı.

O zaman bile, ama diski hareket halinde ve hedefi bitirdiğini söylemeye karar verdi, bu yüzden önemli değil. Bunu hiç bilmiyordum. Ben geldiğinde, oyun Peruna, Hoava uyumamıştı.

Ve Bruk ekledi: Ben RD, ben SM değilim, çünkü kural da bilmiyor. Cübbenin arkasında bir diski vardı, ama biraz biraz oldu, sevim bile etmedik.

Ocak 2024'te Sparan Roman Hork da başarılı oldu.

Bu kuralın başbakanı değil.