BRS MLC K Kavitha ‘Delhi tüketim vergisi politikası dolandırıcılığında’ kendisine yöneltilen iddiaları sahte olarak nitelendirdi | Haydarabad Haberle

Forya

Global Mod
Global Mod
HAYDERABAD: Hükümet Telangana K Kavitha’da BRS MLC Çarşamba günü kendisine yönelik iddiaları “Delhi tüketim politikası dolandırıcılığıdavanın tamamen düzmece ve yanlış olduğunu ve bunun “BJP’nin siyasi kan davası” olduğunu.
Kavitha bunu, Kongre Üyesi ve Telangana Manickam Tagore’daki parti işlerinden sorumlu AICC tarafından kendisine yöneltilen iddialarla ilgili bir tweet’e yanıt olarak söyledi.
“Hakkımdaki iddialar tamamen düzmece ve yanlış. Sadece zaman samimiyetimi kanıtlayacak. BRS partisi başkanı CM KCR ji’nin köylü karşıtı ve kapitalizm yanlısı politikalarını ifşa etmesinden korktukları için bu, BJP’nin siyasi bir kan davasıdır” dedi.
Kavitha aleyhindeki ‘Delhi likör dolandırıcılığı’ iddialarına ilişkin basında çıkan haberlere atıfta bulunan Tagore, “Pek çok açıklama @RaoKavitha garu” dedi.
Kavitha, BJP lideri ve eski MLA Komatireddy Raj Gopal Reddy’nin ‘Delhi tüketim vergisi politikası dolandırıcılığı’ davasında İcra Müdürlüğü tarafından yapılan bir şikayette adının 28 kez geçtiğine dair tweet’ine de yanıt verdi.
Adı 28 değil 28.000 kez anılırsa yalan gerçek olmaz dedi.
CBI dedektiflerinden oluşan bir ekip, Kavitha’yı 11 Aralık’ta buradaki evinde “Delhi tüketim vergisi politikası dolandırıcılığı” iddiasıyla bağlantılı olarak araştırdı ve ifadesini kaydetti.