Çantada hasar mı var? Trpiovsk’un burnu yine kırıldı. Vinka’yı aldılar: Sunuculuk yapacak!

EnondeR

New member
Slvistic kou yine burnunu kırdı.

Ve tıpkı yıllar önce Portekiz’in Lagos kentindeki eğitim kampında olduğu gibi dikenli bir çantayla kendine zarar verdi…

Gördüğünüz gibi elinden geleni yapıyor, Cumartesi gecesi karanlıkta sırada bekleyen asistanı Jaroslav Kstl, durumu her zamanki gibi değil daha da kötüleştirmeye çalıştı. Jindra denedi, denedi ama bu onun için hoş değildi. Çocukların onu anlamamasından korkuyor.

Gazetenin kendisini beklediği basın toplantısında basının köpeği sözcüsü Michal Bek de bu nedenle özür diledi. Zamana saygı duymadı, en azından kendi sahasında yaptığı kurtarış sonucunda Slavia onu yense ve Pazar gününe kadar en azından sıralamada ilk sıraya yerleşse bile, bunu elde edebilirdi.

Ama aksi takdirde?

Mojmr Chytil, kendi tecrübelerime dayanarak kırık bir burnun çok acı verici bir şey olduğunu biliyorum, belki antrenör yakında ayakkabıyı giyecek ve çantada tekrar onlarla birlikte olacak, diye anlattı.

Yıllar önce Portekiz’deki kış eğitim merkezinde yaşananların aynısı Trpiovský’nin başına da geldi. Trninka’nın çantasında Kaptan Boil ile çarpıştı, burnu kanamaya başladı, hemen hastaneye gitmek zorunda kaldı, burada acı içinde ameliyat oldu ve bütün gece acı içinde kaldı.

Bu sefer antrenöre yakın mesafeden balonla vuran Ma Tomi oldu. Ben olduğumdan emin olduktan sonra detayları yakaladı. Etrafta yaklaşık 10 kişi vardı ama antrenörümü yeni aldım, omuz silkiyordu.

Çocuklar Mi ile bunun onun sonu olduğu ve onun hana gideceği konusunda şakalaşıyorlardı, Kstl iş yerinde televizyonda yayınlanan bir röportajda güldü. Ancak Tomie normalde trenleri depoya gönderirdi. Trpiovskho’nun asistanı, “Ama birbirleriyle kavga ediyorlar” diye devam etti.

Bu durum benim hazırlığımı hiçbir şekilde etkilemedi. Kstl, Jindra’nın Pedzpaša’nın dikeni nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kalmasına rağmen kavga gününde onlarla normale döndüğünü tweetledi.

Geleneksel diken egzersizinde beş kez pratik yapmasına izin verilmezse?

Her zamankinden farklı bir grupla oynamak gibi ölümcül bir hata yaptı. Muhtemelen intikamını almıştır, dedi. Ama dışarıda: Burada çocuklarla yapabileceğimiz ritüellerin bir parçası. duvar kapalı Bu yüzden eğer düşerse tekrar batacağını düşünüyorum.

🧢
Antrenman sırasında burnu kırılan bir köpek bile Jindich Trpiovsky, Slav yedek kulübesinin başında duruyor. Ve yakında daha iyi olacak koç!
🦸

📸
#slaceb https://t.co/XKQ1qBPkK0

25 Kasım 2023, 20:04 pspvek arşivlendi: 25 Kasım 2023, 21:18.