Cascade'den iki Çek geçti. Mrůzek en iyi on için bir yaradır

uTKu

New member
Kaskd Obeel'deki bir kuşta, 68 atış için sakin bir tekerleği vardı. Birdie'nin Tinctce, Patnctce ve Estnctce üzerine yazdığı dokuzun ikincisinde Zaal. Sekizinci sırada ilk bogey yazdı. Birdie'nin tarlasında olmaya devam etti ve Estce'deki ikinci bogey'den sonra son dokuza bir kuş yazdı.

Oyun 1. tura çok benziyordu. Sürücü ile oynamadığımda Fairway'e vurmak için aynı stratejiye katıldım ve LT ve oyun olan üç Devem 33 yıllık profesyonel SVJ'yi değerlendirdi.

Ve yine giydim. Oyun VTCH hataları olmadan çok rahatlatıcıydı. Onlar zamanın nasıl oynadığının minimumuydu, 2. turda bir ahır hakkında yorum yaptı.

Bu yolda, şişler -6'dır ve kurşundaki yaraları kaybederler, pozisyon pozisyonunda değil. Aynı şeyi yapabilirim. NEMM'nin yapacak bir şeye ihtiyacı var. Fairway, Greena'yı vurmak için, fanglm'e dvat ve putt'u mümkün olduğunca çevirin. Başka bir şey değil, sabahları aramadı.

Su Bisikletinde Filip Hemşire Raiffeisenbank Golf Mücadelesi.

Sakin ilerici sularda, Kuş'ta bir Zuska da vardı, One ve Estce'de ilk dokuz kuşta yazdı, kesimin sınırında bir dizi iki atış yarattı. Sonra birine Bogey yazdı, ama ML BT Cool'daki Sevenncce'deki kuştan sonra.

Jen değildi. Sekizinci sırada, çift bogey ve nihayet 71 atış için parla aynı şeyi işaretlediğinde Piel'e itiraz etti. Bir süre belirsizlik içinde, ancak 2'nin sonunda BLCM ile birkaç dakikada.

Son delik oldukça bir TK. Biraz sağa gönderdim, ama harikaydı. RNA türü bile bu kadar patn içmedi, ama sonunda attı ve suya düştü, Zuska'yı nasıl problemine girdiğini tarif etti.

Sonra bu arada, yanlış gittiğim ve uzun bir putt vermedim. Biraz üzücü, çünkü bütün gün PKN oynadım ve son delik ters gitti. Umarım bunu yapmanın mümkün olduğunu, belirsiz olduğunu söyledi.

Ancak sonunda, rahatlayabilir ve turnuvanın virgülüne hazırlanabilir. Kesim, diğer PSSEN 60'ın sonucu için iki kişidir.

Ji Zuska, Raiffeisenbank Golf Mücadelesi

Diğer Çek Cumhuriyeti'nden PTEK ilerlemeyi üstlenmedi. Amat Max Jelnek El 2'ye kadar. Yuvarlak -1, ancak 77 atış (+6) ve Krenem +5 dahil 112 kubbe kazandı. 76 pozisyonla rahatsız olduğunda şehir.

PTEK (+6) 'da 77 atış (+6) içeren ve 66 MST'yi kıran Amatr Michal Taland. SKRE +6 DENM 119'da sona erdi. MST.

84. şehirde sona eren 70 atış (-1, toplam +2) için turun ardından iki RNY'nin Jan Cafourek'i kaçırıyordu.

Kuş, deliğin dünyası üzerine yazan 18 yaşındaki Kaskda Ondej Ustek'in Amor'u olarak, bir RNA'nın kesimini piblu için Eagl'a sopa. Ancak Bogey Estce üzerine yazdı ve parasında çok iyi bir acele edemedi.

Büyük gösteri, kesim üzerindeki bisiklet yaralarının sonunda olan Amatr Vclav Schie tarafından yapıldı, böylece EST yarasının sonucu bulaşmıştı. Ama iyi bir vahşiden sonra Triple Bogey dahil.

Parten World 2'yi oynadı.