Çevrimiçi: Çek – Finlandiya 0: 0. Pavlát hedefte, şansın açılış dakikaları getirmiyor

uTKu

New member
Svanec Trenra Radim Rulka, ilk kez AB masası Euro hokey turunda Ptibodov Nskok'u çağırmalı ve bu nedenle genel zafere doğru büyük bir adım atmalıdır.

Oyunların ilk düellosuna benzer şekilde Kuzey TM, ihtiyaçtan çok uzak olurdu. Bezglov oyununda nihayet Narod'dan sonra Vcaria 1: 0 aldı.

Tabii ki Finov'un ne oynadığını biliyoruz. Ancak önceliğin oyunu göstermesi gerçeğinin altında. Erkeklerin n sistemine tepki verme şekli. Bu konuda devam edeceğiz, HLS Yardımcısı Trenra Ji Kalous.

Vtznmu Kln ile karşılaştırıldığında, Vdček (4: 1) görünüm Radim Rulk dizilimde birkaç değişiklik yapmaya karar verdi. K Pavlt, Zn Znami'nin Ilves Tamere Jersey forması Liiga'dan rakip.

Eska

Pavlt Tichek, Koleksiyon, Pyrochta, Kuek, Cibulka, J. Zboil, J. Galvas, Knot P. Kousal, Kodtek, Frederick Flynn, R. Zohorn, Hork K. Reichel, Hradec, Kunc Kantner, F. Pikryl, Koblasa

Eskobudjovick Tonk Pikryl, üst düzey temsilde ilk kez oyuna atladı. Sırada Maty Filip'in yerini alıyor, yeni One Petr Koblasa ve Maty Kantner'ın yanında oynuyor.

Esk Tonk Oscar Flynn diskin arkasında, arkasında yara.

Treni, Libor Silahları ve Philip Pyrochta'nın orduları hakkında kuşta iki belirsizlik yapmak zorunda kaldı. Silah, Finlandiya'ya karşı bile gerçekleşmeyen sıcaklıklardan muzdaripti, ancak aksine Pyrochtu

Pikryla'ya ek olarak, dürüstler yıllarında ilk kez, Tonci Lubo Hork ve Petr Frederick, aksine Libor Hjek, Bölüm Radan Lenc, Filip Boy ve değiştirilmiş Philip.

Finov, bu sezon dünyanın Aujcch ustasının tek pemoeli. Kasım ayında Karjala Turnuvası'nda Helsink 4: 0'da evde zvtzili. EI, Aralık ayında Vcarsk HRSE'de Pardubice'deki kendi izleyicileri tarafından 3: 1'i arttırdılar.