Chirag Delhi Üst Geçidi: Taşıt yolcuları, süratli yolculuğun üçüncü gününde Delhi yollarında trafik sıkışıklığıyla karşı karşıya | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Taşıtlar, Delhi’deki kritik yol bölümlerinin onarım ve inşaat çalışmaları için kapatılması nedeniyle Çarşamba günü art arda üçüncü gün trafik sıkışıklığına maruz kaldı.
Chirag Delhi üst geçidi Pazar gününden itibaren 50 gün süreyle kapatılırken, Delhi-Jaipur Otoyolunun (NH-48) Rangpuri ve Rajokari arasındaki bölümü Salı gününden itibaren 90 gün süreyle kapatıldı.

Bir tüccar olan Keshav Kumar, “Delhi’nin güney ve güneydoğusundaki durum aynı. Noida’dan geldim ve Ashram üst geçidinin rahatlama sağlayacağını düşündüm, ancak tampondan tampona trafik hakkında hiçbir fikrim yoktu. Chirag Delhi. Şimdi trafik durumundan dolayı Gurugram’a gitmem ve metroya binmeyi planlamam gerekiyor.”
Delhi’nin merkezinde çalışan Vrinda Bhatia, sıkışık yollarda iki saat geçirdikten sonra Salı günü eve geldiğini söyledi.

“Delhi’nin merkezinde çalışıyorum ve Gurugramlıyım. Salı sabahı işe gittiğimde trafik durumu düzgündü.
“Ancak eve döndüğümde tüm Delhi sıkışmış gibiydi. Gurugram’a ulaşmam iki buçuk saatimi aldı. Bugün metroyla ofise gittim ve yol tekrar açılıncaya kadar buna devam etmeyi düşünüyordum. dedi Bhatia.

Diğer birkaç yolcu da Twitter’da trafik durumuyla ilgili güncellemeler paylaştı.
Onlardan biri 35 dakika mahsur kaldığını ve Chirag Delhi’de sadece 150 metre hareket ettiğini söyledi.
Diğerleri, Ashram’da büyük bir tıkanıklık ve ayrıca Kapashera ile Rajokari arasında yoğun trafik olduğunu söyledi.

Yolcular da gidecekleri yere ulaşmak için alternatif yolları kullandı.
“Haberler ve sosyal medya aracılığıyla Chirag Delhi üst geçidinin ve NH-18 ile ilgili bölümün kapanışıyla ilgili düzenli güncellemeler aldık.
Bir MNC çalışanı olan Ankit Upadhyaya, “Pazartesi gününden beri Gurugram’a gitmek için Bijwasan yolunu kullanıyorum. Her zamankinden daha fazla trafik olmasına rağmen, rota ana NH-48’den daha uygun,” dedi.

İnşaat çalışmaları nedeniyle Batı Delhi’de de trafik kesintiye uğradı ve trafik polisi insanlardan gerginlikten kaçınmalarını istedi.
Delhi trafik polisi tweet attı “Raja Garden’dan Britannia Chowk’a giden trafik, Punjabi Bagh üst geçidindeki inşaat çalışmaları nedeniyle yavaş.
Salı günü, PWD Bakanı Atishi, yetkililere Chirag Delhi üst geçidinin bakım çalışmasını 50 gün yerine bir ay içinde tamamlamaları talimatını verdi.
Bakan, sorunu öncelikli olarak çözmek için Rijkswaterstaat’ın (PWD) üst düzey yetkilileriyle bir toplantı yaptı.
(PTI girişi ile)