Emin olun, şu anda Sparta’da futbol oynayanlar, bu onura kimlerle sahip olduklarını zaten çok iyi biliyorlar.
Christian Clarup’un kartvizitinde bir güreşçinin omuzları, sıkı bir el sıkışma ve beden eğitimi şefi unvanı var. Bu nedenle Perşembe günkü Avrupa Ligi maçından önce şu güvenceyi verdiğinde ona güvenebilirsiniz: “Rangers fiziksel olarak çok güçlü, ama biz de öyle. Korkacak bir şey yok.”
Geçen yaz bile Sparta bu kadar emin olamadı. Nasıl değişti?
Tabii ilk bakışta şampiyon olmamıza bakılırsa. Ama içeride çok daha fazla değişiklik var. O zamanlar Brian ve diğerleriyle birlikte geldiğimizde burada alıştığımızdan biraz farklı bir eğitim vardı. Her şeyin tam olarak ihtiyacımız olan şekilde yürümesini sağlamak için metodolojiyi ve eğitim sistemini değiştirmemiz gerekiyordu.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Christian Clarup’un kartvizitinde bir güreşçinin omuzları, sıkı bir el sıkışma ve beden eğitimi şefi unvanı var. Bu nedenle Perşembe günkü Avrupa Ligi maçından önce şu güvenceyi verdiğinde ona güvenebilirsiniz: “Rangers fiziksel olarak çok güçlü, ama biz de öyle. Korkacak bir şey yok.”
Geçen yaz bile Sparta bu kadar emin olamadı. Nasıl değişti?
Tabii ilk bakışta şampiyon olmamıza bakılırsa. Ama içeride çok daha fazla değişiklik var. O zamanlar Brian ve diğerleriyle birlikte geldiğimizde burada alıştığımızdan biraz farklı bir eğitim vardı. Her şeyin tam olarak ihtiyacımız olan şekilde yürümesini sağlamak için metodolojiyi ve eğitim sistemini değiştirmemiz gerekiyordu.
Hıristiyan Clarupbeden eğitimi şefiFutbolda bir oyuncunun yerine getirmesi gereken basit gereksinimler vardır: bir yaşam tarzı izleyin, iyi uyuyun, geceleri barların etrafında koşmayın. Birisi bunu yerine getirmeseydi ben tavizsiz olurdum.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz