Çırak Dilli 3. Günde ortalık biraz düzeldi | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Yeni Delhi’nin taşıt yollarından birinden sonraki ikinci iş gününde trafik Çırak Dilli viyadüğü onarım için kapatıldı Pazartesi biraz daha iyi taşındı. Salı günü, trafik sıkışıklığı yaklaşık 15-20 dakikalık bir gecikmeyle Nehru Enclave yerine yalnızca Savitri üst geçidine kadar uzandı.
Trafiği yönlendirmek ve insanların yanlış yönden araç kullanmasını önlemek için daha fazla polis görevlendirildi. Ancak birçok yolcu, kavşaktaki kırmızı ışığın yaklaşık iki dakika kapalı kaldığı halde yaklaşık 40-50 saniye açık kalmasından şikayet etti.
Çocuklarını bırakmaya giden bazı ebeveynler, hem sınavların hem de okul sınavlarının zamanlaması ile çakıştığı için kapanış zamanlamasının tuhaf olduğundan şikayet ettiler. İçlerinden biri, hareket etme sırasını atladıktan sonra trafik polisine onu bırakması için yalvararak, “Bunu çocuklara yapmak suçtur,” dedi. Trafik polisi, kızı sınava geç kaldığı için gitmesine izin verdi.
Josip Broz Tito Marg’daki trafik yavaş akmaya devam ettiğinden akşam işe gidip gelmek de insanlar için kolay değildi.
Saket’te yaşayan Joanna Mehta, Orta Delhi’deki bir toplantıdan eve dönüyordu. Daha az trafik olmasını umarak akşam 8’de yola çıkmak için beklediğini söyledi. “Josip Broz Tito Marg’ın başlangıç noktasına ulaştım ve ardından Saket’e paralel Siri Fort Yolu’na gitmek için Gargi Koleji’ne döndüm. O yol da sıkışıktı. 30-40 dakikalık bir yolculuk şimdi 1,2 saat sürüyor. Acil bir durumu olan insanlar ne yapacak merak ediyorum.” ya da hastaneye gitmek istemek bu gibi durumlarda yeterli” dedi Mehta.
Karayolunun kapatılması, Güney Delhi’deki çeşitli yollardaki ve uzantılardaki trafik hareketlerini etkiledi. Güney Uzantısı, AIIMS, Malviya Nagar, BRT Koridoru, Vasant Kunj, Savunma Kolonisi, Şeyh Sarai, INA ve Savitri Sineması gibi alanlardaki trafik de etkilendi.