Prag'da pr dn'de yer aldı. Aile ve kız kardeşle tanıştı ve Yılın Diamantov Futbolcusu ödülünü bayıldı, hayranlar oy verdi, onlara göre en iyi Eskm futbolcu Edesti.
Daha sonra MF DNES ve Idnes Premium için dterts, doktora çalışmaları ve röportajında bir röportaj kazandı. Nzor ve profesyonel AS'ye nasıl yardımcı olur? Ve tadı ona göre lig kim?
Birçok hayran, boş bir inanç futbolu olarak bile vid.
Bunun gibi … bu özelliğin DLAT'ını ve tamamen olmasını istiyorsanız, kalıcı olarak izin verilir. Jiju ailesi Vlondn ile birlikte, bu varyant ped.
Ve ne ve DTI yoksulluktan uçuyor? NVrat DoSKA var mı?
Ben gitmiyorum. Nae Ivota ve eşin hareket edeceği açıktır. Hayatta futbol bana çok şey verdi, eğlencem altında sen ve Thorn. Gelecekte, işlev rolünde değil, bir Trenra'da futbolda olacağım.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Daha sonra MF DNES ve Idnes Premium için dterts, doktora çalışmaları ve röportajında bir röportaj kazandı. Nzor ve profesyonel AS'ye nasıl yardımcı olur? Ve tadı ona göre lig kim?
Birçok hayran, boş bir inanç futbolu olarak bile vid.
Bunun gibi … bu özelliğin DLAT'ını ve tamamen olmasını istiyorsanız, kalıcı olarak izin verilir. Jiju ailesi Vlondn ile birlikte, bu varyant ped.
Ve ne ve DTI yoksulluktan uçuyor? NVrat DoSKA var mı?
Ben gitmiyorum. Nae Ivota ve eşin hareket edeceği açıktır. Hayatta futbol bana çok şey verdi, eğlencem altında sen ve Thorn. Gelecekte, işlev rolünde değil, bir Trenra'da futbolda olacağım.
Petr echFads, AB esas olarak emeklilik futbolu. Çok fazla yapamayan E HRI, büyük bir emeklilik istiyor. Sporun genel olarak ticarileştirilmesi. D nerede kucaklıyor? Bunun için ne alacağız?
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz