“Yirmi yıl önce yaptığımdan farklı. Ama bundan keyif alıyorum” diyor, yedi Grand Tour'un kırk bir yaşındaki galibi, iDNES Premium'a verdiği bir röportajda.
Eyerde eskisi kadar fazla zaman harcamamaya alıştı. Güneşte kalmak yerine bazen kendini ofise kapatıyor, telefonu alıyor ve meslektaşlarını arıyor.
Peki bisikleti tamamen bir kenara bırakır mıydı? Mümkün değil. Yapamamak. Onu hâlâ seviyor.
“Mümkün olduğunda hemen ayrılırım. Bu şekilde yılda on dört bin kilometre yol yapıyorum ki bu hiç de fena değil,” diye gülümsüyor. “Ayrıca faaliyetlerim sayesinde pelotondan tamamen ayrılmadığım için de mutluyum. Bir motosiklet hakkında yorum yaparken onun arkasına bindiğimde aslında neredeyse onun bir parçası oluyorum.”
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Eyerde eskisi kadar fazla zaman harcamamaya alıştı. Güneşte kalmak yerine bazen kendini ofise kapatıyor, telefonu alıyor ve meslektaşlarını arıyor.
Peki bisikleti tamamen bir kenara bırakır mıydı? Mümkün değil. Yapamamak. Onu hâlâ seviyor.
“Mümkün olduğunda hemen ayrılırım. Bu şekilde yılda on dört bin kilometre yol yapıyorum ki bu hiç de fena değil,” diye gülümsüyor. “Ayrıca faaliyetlerim sayesinde pelotondan tamamen ayrılmadığım için de mutluyum. Bir motosiklet hakkında yorum yaparken onun arkasına bindiğimde aslında neredeyse onun bir parçası oluyorum.”
Alberto Contador beyin kanamasından şikayetçiGarip gelebilir ama bu sakatlığın bana çok faydası oldu. Beni tamamen farklı bir insan yaptı. Sınırda olduğunuzda neyin önemli neyin önemsiz olduğunu anlarsınız ve bu hayatınızın geri kalanında sizinle birlikte kalır.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim