Nazdaaar vichni! Ben Peter Sagaaan ve bugün okulumda bir bisikletim var, kameralara yeşil formayla bakıyorum. Sagan'ın kendisi yerine Oss ismi meslektaşının sesini taklit edebiliyor.
Oss'un taklit becerilerini sergilediği Tour de France 2019 videosu, hâlâ Slovak ve İtalyanları birbirine bağlayan sağduyulu mizah anlayışının bir kanıtı.
Son derece iyi, öfkeli ama aynı zamanda diğeri için bir kapı ve bir kalın kafalılık, kaçırılmayacak ve mevcut pelotonda bir daha ortaya çıkmayabilecek bir dostluğun kompozisyonunu oluşturdu.
iDNES Premium için özel bir röportajda, en sevdikleri film olan Sagan'la geçirdiği yılları ve Oss'tan bisiklet sürmenin değişen güçlerini anlatıyor.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Oss'un taklit becerilerini sergilediği Tour de France 2019 videosu, hâlâ Slovak ve İtalyanları birbirine bağlayan sağduyulu mizah anlayışının bir kanıtı.
Son derece iyi, öfkeli ama aynı zamanda diğeri için bir kapı ve bir kalın kafalılık, kaçırılmayacak ve mevcut pelotonda bir daha ortaya çıkmayabilecek bir dostluğun kompozisyonunu oluşturdu.
iDNES Premium için özel bir röportajda, en sevdikleri film olan Sagan'la geçirdiği yılları ve Oss'tan bisiklet sürmenin değişen güçlerini anlatıyor.
Takımın sahibi, etapları ve yeşil mayoyu kazanıp kazanamayacağına dair bir Porsche hakkında iddiaya girdi. O ronkta çok eğlendik.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve bültenlerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim