Delhi cinayet davası: Avukatı, Aaftab Poonawala’nın Shraddha’yı öldürdüğünü asla mahkemede itiraf etmediğini söyledi | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Aaftab Amin Poonawala, yatılı partnerini öldürdüğünü henüz itiraf etmedi Shraddha Yürüteç mahkemede, avukatı Salı günü söyledi.
Poonawala’yı temsil eden savunma avukatı Abinash Kumar, “Bugün Poonawala ile beş ila yedi dakika konuştum. Sabah onunla konuştuğumda rahat ve kendinden emin görünüyordu. Hiçbir saldırganlık belirtisi göstermedi” dedi.

Shraddha cinayet davası: 'Cinayetten sonra Aaftab Poonawalla alet almaya gitti'

Shraddha cinayet davası: ‘Cinayetten sonra Aaftab Poonawalla alet almaya gitti’

Avukat, Poonawala’ya davadaki yasal süreci takip edip edemeyeceğini ve savunmadan memnun olup olmadığını sorduğunda olumlu yanıt verdiğini söyledi.
PTI’ye konuşan Kumar, “Walkar’ı mahkemede öldürdüğünü asla itiraf etmedi” dedi.
Bu, Poonawala’nın Walker’ı öldürdüğünü ve vücut parçalarını Delhi’nin çeşitli yerlerine attığını itiraf ettiğine dair polis iddiasıyla çelişiyor.

Kumar, Poonawala’nın ailesinin dışarı çıkmaktan korktuğunu ve konunun sakinleşmesini beklediklerini söyledi.
“Olanlardan sonra korkuyorlar ve şimdilik medyadan uzak durmak istiyorlar. Ben bile onlarla henüz görüşemedim. Ayrıca Poonawala’nın ailesiyle temasa geçmek için mahkemeye dilekçe vermeyi planlıyorum.” ekledi.
Salı günü, bir Delhi mahkemesi, Delhi polisinin Poonawala’da dört gün daha gözaltında tutulmasına izin verdi. Daha önce verilen beş günlük gözaltı süresi Salı günü sona erdi.
Poonawala, birlikte yaşadığı partnerini öldürmek ve vücudunu 35 parçaya ayırıp çöpe atmakla suçlanıyor.
Buradaki mahkeme, polisin gözaltı süresini Salı günü uzattı.
Mahkeme, Poonawala’nın gözaltı süresinin uzatılması talebinde, soruşturma görevlisinin, ölen kişinin çeneleri de dahil olmak üzere daha fazla vücut parçasının 20 Kasım’da bir ormandan alındığını söylediğini kaydetti.
Mahkeme ayrıca, zanlının ifşalarına dayanarak daha fazla vücut parçası veya kemik ve silah bulunabileceği gerekçesiyle gözaltı süresinin uzatılmasını talep etti.

Aaftab Poonawala, Shraddha Walkar'ı Öldürdükten Sonra Şüphelerden Kurtulmak İçin Ayrıntıları Planladı

Aaftab Poonawala, Shraddha Walkar’ı Öldürdükten Sonra Şüphelerden Kurtulmak İçin Ayrıntıları Planladı

Mahkeme ayrıca, zanlının evinde gözaltındaki arama ve sorgulamaya yardımcı olabilecek kaba bir kat planının bulunduğunu ileri sürerek, zanlının suçtaki olaylar zincirini de ilişkilendirmesi gerekeceğini sözlerine ekledi.
Ayrı bir gelişmede, Vijayshree Rathore’daki başka bir mahkeme, polis başvurusunun Poonawala üzerinde yalan makinesi testi yapmasına izin verdi. PTI AMP AMP TIR TIR