Delhi Cinayet Vakası: Aaftab Poonawala Shraddha Walkar’dan Yavaş Yavaş Nasıl Kurtuldu | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Bombay’da beş yıldızlı bir otelde yaptığı staj sırasında kesim üzerine iki haftalık bir kurs aldığında, Aaftab Poonawala Bir gün yeni edindiği becerilerini ne kadar kötü bir şekilde kullanacağını asla hayal etmemiş olabilirdi. Ancak, Delhi Polisi Geçen ay kaydedilen bu, Aaftab’ın öldürülen yatılı ortağı Shraddha Walkar’ın cesedini parçaları birkaç yere yerleştirmeden önce parçalayabildiğinin ikinci derece kanıtlarından biri.
Salı günü Büyükşehir Sulh Hakimi Aviral Shukla, polisin Aftab’ı geçen yıl Shraddha’yı öldürmekle suçlayan iddianamesini not aldı. Mahkeme, bir sonraki duruşmayı belgelerin inceleneceği 21 Şubat’a erteledi. Cinayet zanlısı, eğitimine devam etmek istediği için mahkemeden polisin eğitim belgelerinin ve sertifikalarının serbest bırakılmasını talep etti. Kalem, defter gibi kırtasiye malzemelerini de istedi.

shradhha walkar cinayet davası

İddianamede, Shraddha’nın ebeveynlerinin, bir hamilelik testi kitinin bulunmasının, 27 yaşındaki kızlarının Aaftab ile olan ilişkisini öğrenmesine nasıl yol açtığı ve ardından Shraddha’nın 28 yaşındaki adamla yaşamak için evini terk ettiği anlatılıyor.
Polis belgesine göre, Aaftab’ın 18 Mayıs 2022 olayıyla ilgili olarak sorgulayıcılarına verdiği yanıt şuydu: “Shraddha’yı öldürdükten sonra saat 19:45’te ön kapıyı kilitledim ve yakındaki bir dükkana gittim, orada bir testere, üç bıçak aldım. , bir çekiç ve plastik klipsler. Eve döndüm ve cesedi banyoya götürdüm ve testereyle bileklerinden elini kestim ve beyaz bir çoklu torbaya koydum.” Çantayı mutfak dolabına koydu.
Cinayetten sonraki gece Aaftab, Chhatarpur Pahadi ormanında bir uyluğunu kaybetti. Sonraki dört ila beş gün içinde cesedi 18 parçaya ayırdı ve uygun gördüğü şekilde imha etti. Polise, vücut parçalarının çürümesini ve kokmasını önlemek için 19 Mayıs’ta bir buzdolabı aldığını söyledi.
Cinayetten bir gün sonra bölgede su bulunmadığından, Aaftab 16 adet 20 litrelik şişe su satın aldı ve sipariş ettiği su tankeri için 600 Rs’den 300 Rs’lik payını gelişigüzel bir şekilde komşusuna verdi. Ayrıca 11 kg kuru buz almıştı.
İddianamede, bazı kemikleri sokağa saçmadan önce mermer değirmeni kullanarak toz haline getirdiğini itiraf ettiği belirtiliyor. Daha büyük kemikleri yakmak için benzin ve üç ila dört ay sonra Chhatarpur ormanına attığı Shraddha’nın yüzünü ve kafasını bozmak için bir kaynak makinesi kullandı. Daha sonra bu iddiaları geri çekti. Shraddha’nın hesabından kendisine ve kendi hesabından Shraddha’ya iki taksitle 54.000 Rs transfer etti.
Shraddha’nın tüm vücut uzuvlarını atmadan evde bir kadını ağırlamasının ilginç yönüne gelince, iddianamede “Kadın ne zaman evine gelse Aaftab buzdolabını temizler ve Walkar’ın cesedini yere koyardı” diyor. mutfak dolabının alt rafında baş, gövde ve her iki kol dahil parçalar.”
İddianamede itirafçı, “O gittikten sonra vücut parçalarını buzdolabına geri koydum.” “Ormandaki Chhatarpur Pahadi, Chhatarpur Enclave, Nala Chhatarpur Enclave ve Dhan Mill duvarındaki yerleri gösterebilirim. Parçaları attığım bileşik. Görünüşe göre Shraddha’nın telefonunu, kredi ve banka kartlarını ve diğer belgeleri Bhayander Deresi’ne attı. Bombay’da.
İddianamede ayrıca çiftin psikologlarla görüştürüldüğü ve bu görüşmelerin kayıtlarının polisin delilleri arasında yer aldığı belirtiliyor.