Delhi CM Arvind Kejriwal ülke için dua etmeden önce Rajghat’ta Mahatma Gandhi’ye haraç ödedi | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Delhi başbakanı ve ulusal AAP danışmanı Arvind Kejriwal, ülke için dua etmeye başlamadan önce Çarşamba günü ulusal başkentteki Rajghat’ta Mahatma Gandhi’ye haraç ödedi.
Delhi CM Salı günü parti liderleri Satyendar Jain ve Manish Sisodia’nın tutuklanmasının ardından Çarşamba günü meditasyon yapacağını ve Holi’yi kutlamayacağını duyurdu.

Rajghat'ta Arvind Kejriwal

Delhi Başbakanı video mesajıyla ülkedeki durumun endişe verici olduğunu ve bu nedenle ülke için dua edeceğini söyledi.
Kejriwal ayrıca Sisodia ve Jain’in hapiste olduğunu ancak Adani hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi.
“Başbakan’ın insanlara iyi eğitim ve iyi sağlık tesisleri sağlayanları hapse attığı ve ülkeyi soyanlara destek verdiği bir ülke, bu endişe verici. Meditasyon yapacağım ve ülke için dua edeceğim. Başbakan Narendra Modi’nin de ne yaptığını bir düşünün. yanlış yapıyor ve siz de ülke için endişeleniyorsunuz, o halde sizden Holi’yi kutladıktan sonra ülke için dua etmeye zaman ayırmanızı rica ediyorum” dedi.
Başbakan, Jain ve Sisodia’nın hapiste olmasından endişelenmediğini söyledi.
Cesurlar ve vatan için canlarını vermeye hazırlar. Ama ülkedeki içler acısı durum beni endişelendiriyor” dedi.
Satyendar Jain geçen Mayıs ayında tutuklandı ve Manish Sisodia, CBI tarafından 26 Şubat’ta tutuklandı. Delhi tüketim vergisi politikası davası.
(ANI’den gelen girdi ile)