Delhi trafiği, Cumhuriyet Bayramı Geçit Töreni için kısıtlamalardan geçiyor | prova Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Seyahat kısıtlamaları nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü prova, ulusal sermaye büyük trafik sıkışıklığı ve bir gecikme gördü araç hareketi Pazartesi günü birçok bölgede.
Delhi ve çevresindeki ana yollar, DND üst geçidi ve Gazipur sınırı sabahın yoğun saatlerinden öğleden sonra 2’ye kadar engellendi. ITO, Sardar Patel Marg, Kashmeri Gate ve Chankyapuri gibi yoğun bölümler de tıkandı.
bu Delhi Trafik Polis, Cumhuriyet Bayramı geçit töreni için Pazartesi günkü tam kostümlü provanın sorunsuz yürütülmesi için düzenlemeler ve kısıtlamalar hakkında bir tavsiye yayınladı. Pek çok ofis ziyaretçisi trafik yönlendirmeleri için hazırlandı, ancak alternatif rotalar da trafiğin yavaşladığına tanık oldu.
“Sri Aurbindo Marg trafik nedeniyle tamamen kapandı. Malviya Nagar üzerinden diğer rotayı kullandığımda bile Hauz Khas’tan trafik vardı. Chankyapuri’den Parlamento Caddesi’ne giden yol, yoğun trafik nedeniyle tamamen kapandı ve en az gecikmeye neden oldu. bir saat’ diyor Ananya Basu (35).
Gideceği yere erken gidenler bile trafik sıkıntısını yenemedi.
“Bugün, Delhi trafik polisinin koyduğu trafik kısıtlamaları nedeniyle işe yarım saat erken gitmek zorunda kaldım. Yeterli polis personeli konuşlandırılmış olmasına rağmen, genellikle sorunsuz olan Ram Manohar Lohia Hastanesi yakınında trafik yavaş akıyordu. Parlamento Sokağı’na gidiyor, dedi.
Birkaç kişi de trafik sıkışıklığı nedeniyle Delhi metrosunu tercih etti.
Krishan Pal, “Genellikle işe arabayla giderim ama bugün yolların sıkışık olacağını biliyordum, bu yüzden metroya bindim” dedi.
Polis, taşıtlardan trafik sorunlarını bildiren birkaç telefon aldıklarını söyledi.
Vikas Marg (Laxmi Nagar’dan ITO’ya), Pragat Maidan ve Akshardham, inatçı hırıltılara tanık olan bu tür üç bölümdü.
Bir banliyö olan Ankita Singh, “Noida’dan Akshardham’a trafik yoğundu. ITO’ya giden yolda da trafik sıkışıklığı vardı ve GPS, yaklaşık 6 kilometrelik bir mesafeyi kat etmek için 40 dakika gösterdi.”
Birkaç yolcu, şehirdeki trafik durumu hakkında diğerlerini bilgilendirmek için Twitter’a gitti ve bunlardan biri ITO, Pragati Maidan ve Geeta Colony üst geçidinde yoğun trafik sıkışıklığı bildirdi.
İTO’da bir kişi trafiğin bir saatten fazla kesildiğini söylerken, iki saat yolda kaldığını söyleyen başka bir yolcu, vatandaşlara yola çıkmamalarını tavsiye etti.
Delhi’nin merkezinde çalışan Prerna Singh, “Şehrin güneyinde yaşıyorum ve ofisime bir buçuk saat içinde ulaşıyorum.
“Ancak Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı provası nedeniyle kapatılan birkaç yol vardı ve taksim beni evime bırakmak için 30 dakika daha uzun sürdü.”
Yetkililer, sefalete ek olarak, bir konteynır kamyonunun Pazartesi sabahı Noida’da bir yolda ilerleyen bir metro hattının altına sıkışarak kısa süreliğine Delhi’ye giden yolda trafik sıkışıklığına neden olduğunu söyledi.
Yetkili, sabah 08:30 ile sabah 09:00 arasında yol şeridinde trafik sıkışıklığı olduğunu, ardından araç akışının normal hızda hareket ettiğini de sözlerine ekledi.
Kautilya Marg, Sardar Patel Marg, Chanakyapuri ve Hauz Khas da toplu trafiğe tanık oldu.
Cumhuriyet Bayramı provaları sabah 10:30’da Vijay Chowk’tan başladı ve geçit töreni Kartavya Yolu, C-Hexagon, Netaji Subhas Chandra Bose, Tilak Marg, Bahadur Shah Zafar Marg ve Netaji Subhas Marg’ın döner kavşak heykelinden geçerek Kızıl Kale’de sona erdi.
Danışmaya göre, Pazar günü saat 18.00’den Pazartesi günü geçit töreninin sonuna kadar Vijay Chowk’tan Hindistan Kapısı’na giden Kartavya yolunda trafiğe izin verilmedi.
Pazar günü saat 23:00’ten geçit töreninin sonuna kadar Rafi Marg, Janpath ve Man Singh Yolu’ndaki Kartavya yolunda araç hareketleri de yasaklandı. Danışma kurulu, C-Hexagon-Hindistan Kapısı’nın Pazartesi sabah 9:15’ten geçit töreni Tilak Marg’ı geçene kadar kapalı olduğunu söyledi.
Saat 10: 30’dan itibaren Tilak Marg, Bahadur Shah Zafar Marg ve Subhash Marg’da yolun her iki tarafında trafiğe izin verilmedi. Çapraz trafiğe yalnızca geçit töreninin hareketine bağlı olarak izin verildiği belirtildi.
(PTI girişleri ile)