Delhi Üniversitesi’nden hukuk öğrencisi Gurgaon gişe çalışanları tarafından dövüldü | Haberler

Forya

Global Mod
Global Mod

GURGAON: Delhi Üniversitesi’nden bir hukuk öğrencisi, iddiaya göre bazıları tarafından dövüldü gişe çalışanları Polis, Pazartesi günü Gurgaon’da olduğunu söyledi. Yetkililer, olayın sabah 8.30 sıralarında Kherki Daula gişelerinde meydana geldiğini söylediler.
Bu, kurbanın bir raporuna göre Naveen YadavGeçiş gişesini geçmeye çalışırken arabasının üzerine bir bariyer düştü.
Yadav, şikayetinde, “İleride 5-6 gişe görevlisinin geldiği yerde aracımı durdurdum ve beni tekme tokat dövmeye başladım” dedi.
Yadav, amcası Ranbir’den ofisine ulaşmak için başka bir araca binmesini istedi ve babasını ve arkadaşlarını aradı. Biraz sonra yaklaşık 10 kişi daha Ücretli Plaza Polis, çalışanların onu dövdüğünü ve kaçtığını söyledi.
Kurban özel bir hastanede tedavi görüyor ve Kherki Daula polis karakolundaki gişenin altı çalışanına FIR kaydı yapıldığını söylediler.
Polis, öğrencinin şikayetinde altı kişiyi – Javed, Dharmender, Sukhbir, Ikrahuddin, Ravipal ve Balram – kendisini dövmekle suçladığını söyledi.
Pazartesi günü Kherki Daula polis karakolunda IPC’nin 147 (isyan), 149 (yasaya aykırı toplanma), 323 (yaralanmaya neden olma) ve 506 (cezai taciz) bölümleri uyarınca geçiş ücreti plazası çalışanlarına karşı bir FIR kaydı yapıldı.
Geçiş ücreti yönetimi polise, Yadav’ın bariyere çarptıktan sonra kaçmaya çalıştığını söyledi. Öğrencinin bariyere çarptığını ve karşı karşıya gelmesinin ardından tartışmaya başladığını iddia ettiler.
Kherki Daula Polis Karakolu SHO’su Müfettiş Rajender Singh, “Ücretli geçiş ücreti yönetiminden henüz bir şikayet alınmadı. Ayrıntılı soruşturma devam ediyor” dedi.
(PTI girişleri ile)