Delhi Yeni Yıl dehşeti: Arka yolcu, arabadaki adamlar çığlıklarımızı duymazdan geldi | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Salı günü olay sırasında Kanjhawala’da kaza kurbanına scooter’da eşlik eden bir kadın, sulh hakimi huzurunda ifadesini aldı ve sanığın çığlıklarını görmezden geldiğini ve arabayla uzaklaştığını iddia etti.
TOI, polisin birkaç kez CCTV’de görülen kadının izini sürdüğünü bildirmişti. İfadesi, geri alınamayan CRPC’nin 164. maddesinde yer almaktadır. Polis, onun anlattıklarının CCTV görüntüleri ve otel personeli ve arkadaşları da dahil olmak üzere diğer kişilerin ifadeleriyle büyük ölçüde doğrulandığını söyledi.

Nidhi adlı kadın, kendisinin ve Anjali’nin Pazar sabahı erken saatlerde bir kaza geçirdiğini doğruladı ve olaydan önce de scooter’ları neredeyse bir kamyona çarptığında temiz bir tıraş olduklarını söyledi. Anjali’nin erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra kızgın olduğunu iddia etti.
Ayrıca Deepak Khanna olarak tanımlanan Baleno sürücüsünün, olay yerinden uzaklaşmadan ve kurbanların çığlıklarına ve çığlıklarına aldırış etmeden önce birkaç kez ileri geri gitmesini de paylaştı. Korktuğunu ve yürüyerek eve gittiğini ve olayı ailesine anlattığını söyledi.
“Anjali’yi başka bir arkadaşım aracılığıyla tanıyordum ve 10-15 gün önce arkadaş olduk. Bir partiden sonra geri döndük ve beni eve bırakır, sonra evine giderdi. Arkadaşının ve diğer arkadaşlarının olduğu oteldeydik. mevcut’ dedi ifadesinde.
Nidhi, Anjali’nin scooter’a binmekte ısrar ettiğini iddia etti. “Onu durdurduğumda onun scooter’ı olduğunu ve kendisinin süreceğini söyledi. Dikkatsizce sürüyordu ve ben arkadayken scooter’ın sallanmasını engellemek zorunda kaldım” dedi.
Ayrıca Anjali’nin erkek arkadaşının onu terk etmesine kızdığını iddia etti. “Onunla evlenmek istediğini söyledi ve bunu ona nasıl yapabildiğini merak etti. Bu sırada bir kamyona çok yaklaştık. İkimiz de ölebilirdik ama eğilip frene bastım ve scooter’ı yan taraftan çalıştırdım. düzgün sürmesini yoksa anahtarlarını alacağımı söyledim” diye ekledi.
“Ardından virajı aldık ve Baleno öne çıktı. Durmadı ve yavaşlamadı. Scooter’ı bile kenara çektik ama araç yine durmadı. Bize çarptı ve ikimiz de düştük. scooter ile yana düştü ama arabaya doğru düştü ve altına girdi” dedi Nidhi.
“Bacağı veya ayakları arabaya sıkıştı ve dışarı çıkamadı. Arabadaki adamlar bir ileri bir geri gidip, bağırmasına rağmen yoluna devam etti.
“Oturanlar onun arabanın altında olduğunu görmüşler ve yine de yola devam etmişler. Bilmiyorlarmış gibi değil… Arabalarının altında yatanın bir kadın olduğunu anlamışlar. Bir kez bile kontrol etmek için dışarı çıkmadılar. dedi.
Nidhi, eve döndüğünü ve annesi ile büyükannesine kazayı haber verdiğini söyledi.
“Beynim çalışmayı durdurdu. Umutsuzdum. Hiçbir şey düşünemedim ve eve yürüdüm. O adamlar onu arabadan indirip geride bırakacaklarını düşündüm ama yapmadılar ve ortalıkta dolaşmaya devam ettiler. gerçi onları arabanın altına sıkıştırdı” diye ekledi.
“Olaydan sonra kötü durumdaydım ve kiminle konuşacağımı bilemedim, bu yüzden sessiz kaldım. Daha sonra polis tarafından arandım ve onlara gördüğüm her şeyi anlattım. Ertesi gün haberleri gördüm ve vefat ettiği söylendi. Tamamen şok ediciydi…” diye devam etti.