Delhi Yeni Yıl dehşeti: LG ofisinin önünde kitlesel protesto; yerel halk Sultanpuri karakolunun yakınındaki yolu kapattı | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Delhi Vali Yardımcısı’nın ofisinin önünde büyük bir protesto patlak verdi ve Sultanpuri Polis Karakolu Pazartesi öğleden sonra, Pazar gününün erken saatlerinde bindiği scooter’a hızla giden bir arabanın onu birkaç mil sürüklediği bildirildikten sonra hayatını kaybeden 20 yaşındaki bir kadının ölümünün ardından.
Maruti Baleno’da seyahat eden beş kişi, üç gün boyunca polis tarafından gözaltına alındı.

#Delhi: İnsanlar, kazadan sonra ölen bir kadının ölümünü protesto etmek için Sultanpuri karakolunun önünde toplandı… https://t.co/57AhWdG79I

— TOI Delhi (@TOIDelhi) 1672644870000
Polis karakolunun önündeki yolu trafiğe kapatan göstericiler, kadını kilometrelerce kilometrelerce otomobilinin altına sürükleyen erkekler için ceza verilmesini istedi.

#DelhiAccident: Kalabalık #Sultanpuri karakolunun önünde toplanıyor. https://t.co/jhjuzW2ANv

— TOI Delhi (@TOIDelhi) 1672650575000
Polisin olayı bir kaza olarak değerlendirdiğini iddia ettiler.

Sultanpuri karakolunun önünde protesto

Kadının yaklaşık dört kilometre sürüklendiği ve polis tarafından çıplak bulunduğu bildirildi, bu olay kadının arabada bulunanlar tarafından da tecavüze uğramış olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

1/20

Delhi’deki vur-kaç olayının tüyler ürperten detayları

Alt yazıları göster

20 yaşındaki kadın, bindiği scooter’a hızla gelen bir otomobilin kendisini yaklaşık 4-5 km sürüklediği bildirildikten sonra hayatını kaybetti.

>

Kurban Anjali, düğün partilerinde destek personeli olarak çalışıyordu ve Sultanpuri bölgesindeki evine scooter’ıyla gidiyordu.

Görünüşe göre yardımcı sürücü tarafındaki tekerleklerin altına araç çarptı ve 5 km sürüklendi.

Polise göre Anjali’nin cesedi çıplak halde bulundu.

Delhi polisi, sırtının tamamen kırıldığını, kaburgalarının açığa çıktığını ve alnında, ellerinde ve bacaklarında yaralar olduğunu söyledi.

Polis, araçta bulunan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Polis, Sultanpuri bölgesi sakinleri olan beş kişinin gece geç saatlerde atıştırmak için Murthal’a gittiğini söyledi.

Polis zanlılardan kan örnekleri aldı ve alkollü olup olmadıklarını öğrenmek için sağlık raporunu bekliyor.

Otomobilde bulunanlar, kadının tekerleklerin altında kaldığını anlamadıklarını iddia etti.

Kuzeybatı Delhi’deki kazadan sonra parçalanan scooter.

Arabadaki müziğin o kadar yüksek olduğu ve yolcuların scooter ile çarpışmayı duyamadığı söyleniyor.

Polis, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de ele geçirdi.
araba tarafından sürükleniyor.

Şüpheliler Deepak Khanna (26), Amit Khanna (25), Krishan (27), Mithun (26) ve Manoj Mittal (27) olarak belirlendi.

Anita’nın annesi kayıp yüzünden ağlıyor.

Kurbanın annesi, Anjali’nin çok fazla kıyafet giydiğini ancak vücudunda tek bir kumaş parçası olmadığını söyledi.

Delhi başbakanı Arvind Kejriwal, olayın “son derece utanç verici” olduğunu söyledi. Sanıklara ağır cezalar verilmesini istedi.

Dış bölge DCP’den Harendra K Singh, bunun ‘ölümcül bir kaza’ olduğunu söyledi.

DCW, olayla ilgili olarak Delhi Polisini çağırıyor.

Delhi LG VK Saxena, insanlık dışı suçtan utandığımı söyledi.

Protestoculardan biri, “O zamanlar, insanlar kışın beş kat giysi giydiğinde, onun çıplak bulunma şansı nedir” dedi.

CCTV görüntüleri: kız, iki tekerlekli aracına çarpan arabanın ardından onu 4 kilometre sürükledikten sonra öldü

CCTV görüntüleri: kız, iki tekerlekli aracına çarpan arabanın ardından onu 4 kilometre sürükledikten sonra öldü

Kurbanın teyzesi Malti, “Polis bizi aradı ve kızımızın kaza geçirdiğini söyledi. Ölümünden sorumlu olan herkesin idamını talep ediyoruz. Ailesine çok büyük zarar verdiler ve cezalandırılmaları gerekiyor.” .”
Bu arada Adli Tıp Laboratuvarı’ndan (FSL) bir ekip, kadının dört kilometre sürüklenecek kadar uzun süre altında kaldığı Maruti Baleno otomobilini incelemek için Sultanpuri polis karakoluna ulaştı.
Kurbanın annesi Rekha, “Cumartesi günü saat 21.00’de kendisiyle görüştüm ve ne zaman döneceğini sordum. Biraz sonra evde olacağını söyledi. Daha sonra ilacımı içip uyudum. ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.”
Polis hiçbir şey yapmıyor, sadece bir kaza süsü vermeye çalışıyorlar, dedi.
Sosyal medyada dolaşan, hareket halindeki bir arabanın altında bir şey veya birisinin bulunduğu bir videoyu gösteren olaya ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.
Olayın görgü tanığı Deepak, otomobili ve altındaki kadını görünce hemen polisi aradı ve iddiaya göre kilometrelerce otomobili kovaladı.
Deepak, “Ceset, Kanjhawala Yolu’nda üç tur atarak ve birkaç kilometrede bir U dönüşü yaparak arabanın altında görünür bir şekilde sıkışmıştı. Polis beni arayıp cesedi nerede gördüğümü sormaya devam etti.”
Zomato’da teslimat şoförü olarak çalışan başka bir görgü tanığı Vikas, arabadaki kişilerin Kanjahwala Yolu’nda polis barikatlarını gördükten sonra U dönüşü yaptığını söyledi.
“Maharaja Agrasen Chowk’ta bir siparişi tamamlıyordum ki hızla giden bir araba neredeyse bana çarpıyordu. Araçtakiler önlerinde barikat kuran polisi gördüler ve çok yüksek bir hızla U dönüşü yaptılar ve sonra bir kızın kafasını gördüm. Arabanın arkasından sarkıyordu” dedi.
Vikas, “Bisikletli iki polisle karşılaşıp durumu onlara haber verdiğimde şok oldum. Ben de Sultanpuri karakoluna gittim ve orada ifade verdim” dedi.
Kadının vücudunun çıplak olduğu ve bacaklarının kırıldığı bir video sosyal medyada dolaştı.
(PTI girişi ile)