Deniz yıldızı nasıl yetiştirilir? Obas onu tribünlerde bırakıyor. Anaheim’ın alışılmadık dolgunluğu hakkında

uTKu

New member
Sözlerinin arkasında tembellik ya da rahatlık aramayın. Yaz draftının 2 numaralı seçimi, deponun tutuklanmasından önce Anaheim’da kendisine verilen, geleneksel olmayan tam kadroya gitti.

Genel menajer Pat Verbeek ve teknik direktör Greg Cronin uzun süredir Carlsson anlaşması üzerinde kafa yoruyor. Ve canavara gelince, her ikisinin de iyileşme molasını tamamlaması onun gelişimi için en iyisi olacak.

Onu sevmek istemiyoruz, o genç bir adam. Ama hiçbir şey yapmamış ve cevap vermiş gibi değil. Yükselmeyince kendimi dikene adamam gerekiyor. Dibin kalınlaştırılması ve damıtılması gerektiğini açıkladı.

Ducks daha sonra merkezin on kez başladığı üç oyun oynadı. Hafif bir sakatlık nedeniyle normal sezonun ilk iki maçını kaçırdı ve Boston ve Columbus karşısında biraz eksik kaldı.

Bana uyar. Tabii ki atlamak istedim ama belirtilen tam vm. Carlsson, bir pası kaçırdığımda en azından enerjiyi sayacağım ve buna güveneceğim, dedi.

Pitom rahatlıkla şut atabilir, bunu yapabilecek yeteneğe sahip, sekiz sayı (6+2) topladı, geçen hafta Philadelphia’ya karşı açılış maçında hat-trick yaptı.

Ve jeti kaçırdı! Sessiz bir pt gl verebilirdi, bu ona yakışıyordu. Cronin, “Tüm ligin yıldızı olacak mükemmel bir oyunumuz var” diye coşkuyla konuştu.

11 Kasım 2023, 07:40 pspvek arşivlendi: 14 Kasım 2023, 12:26

İkovny bir gençle başladığınızda, bu ona çok fazla alan sağlayacaktır. Carlsson elit bir dizilişte sekiz turluk kapıyı aldı. bazen buzun üzerinde en az on sekiz dakika geçirdi, hatta bazen köpek yirmi dakika boyunca sallandı.

Akşam yemeğinden sonra bile yaklaşan düellolardan birinin tribünlerde gerçekleşeceği varsayılabilir. O günlerde Anaheim’ın önünde Nashville, Colorado ve Florida’ya peş peşe meydan okuyacak pek çok maç var.

Önemsiz görünebilir, ancak en anlamlı olan doğru adımdır. Leo, fiziksel olarak kendini geliştir, bu çocuğun elinde. Eski Tonka’dan ajan Matt Keator, saklanacak hiçbir yer olmadığını söyledi.

V, e ponn Ducks yeni bir trend oluşturmak için yükselebilir. Yeni gelenlerin tecrübelerinden dolayı tüm oyunları oynaması gerektiğini savunanlar da var.

Connor Bedard – 9 gol, 13 sayı, NHL gol sıralamasında ilk 15’te

Leo Carlsson – 6 gol, 8 puan, şimdiden Anaheim’ın en iyi pivotu

Adam Fantilli – 9 puan, CBJ skorunda şimdiden T-1.

Bu, NHL draft tarihindeki en iyi İlk 3’ten biri olacak. https://t.co/R058Do8DR7

13 Kasım 2023, 19:00 pspvek arşivlendi: 14 Kasım 2023, 12:25.

Son draftın seçilen Connor Bedard, Chicago’yu bir kez bile kaçırmadı ve Adam Fantilli, Columbus’ta maksimum sayıda oyuncuya sahip.

Verbeek ve Cronin dikkatle ilerliyorlar. Organizasyonun en büyük yeteneklerinden birinin, geçen yıl maruz kaldığı türden suiistimallere maruz kalmasına izin vermeyin.

Carlsson toplam seksen beş kurtarış yaptı. Ulusal ligde yetmiş beşlik kaburga için, on beş kez milli takıma girdi, genç milli takıma bir yeni başlangıç daha ekledi. Güneş porsiyonları, ha?

vdsk tonk Leo Carlsson, San Jose’ye karşı mücadelede.

Anaheim’da herkes mevcut durumu anlıyor. Belki her iki takım arkadaşı da buzda bu kadar geçerli ve yetenekli bir gencin yanınızda olmadığının farkında olmalı.

Amerikalı oyuncu Troy Terry, “Onlarla oynuyorum, bazen bu biraz fazla oluyor” dedi. Gülümseyerek yorum yaptı ve böylece Ördeklerin ellerinde ne kadar değerli bir mücevher bulunduğunu anladı.

Hakim olana kadar harika kayıyordu. Diskte güçlüsün. Düştüğünü hayal ettiğimde korkuyorum. Bunun için bir performans tavanı göremiyorum.

Megagame için para topla