GURUGRAMİddiaya göre 30 yaşındaki bir kadın ve nişanlısı, Salı günü erken saatlerde Sektör 29’daki seçkin bir barda iki fedai tarafından dövüldü. Delhi’de yaşayan nişanlısı Chetan ile ayrıldı.
Anjali şikayetinde, bir kulüp fedaisinin nişanlısına herhangi bir provokasyon olmaksızın saldırdığını ve daha sonra müdahale etmeye çalıştığında başka bir kadın fedai tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. FIR, her ikisinin de bir miktar morarma nedeniyle bir şehir hastanesinde tedavi edildiğini söyledi.
Ancak bar yönetimi, fedailerin çifti dövdüğünü yalanladı.
“Her şey nişanlımın hesabı ödemesiyle başladı. Bir erkek fedai sebepsiz yere onu dövmeye başladı. Olaya müdahale etmek için gittiğimde bir kadın fedai beni durdurdu, üstüme geldi ve bana da vurdu… Yumruk yedik. yüzüne dayak attı, bardan dışarı sürüklendi ve tehdit edildi” dedi.
FIR, fedailerden birinin çifte “Aaj ke baad yahan mat dikh jana (Bir daha burada görülmemelisiniz)” dediğini aktarıyor.
Şikayette isim bulunmamakla birlikte Anjali, sanıkları gördüğünde tanıyabildiğini söyledi. Striker’ın ortağı Harsh Dutt, iddiaların “temelsiz” olduğunu söyledi.
Dutt, çiftin kendilerine içecek servisi yapılmasını talep ettiği gün barın kapanacağını söyledi.
“Personelimiz 25 dakikadan fazla bekledi ve kapanış saati olduğu için çiftten kulübü terk etmelerini istedi. İkili tartışmaya başlayınca fedailerimiz sadece çıkmalarını istedi. Kadın fedai kadına, erkek fedai de erkeğin gitmesine yardım etti. kimse saldırıya uğramadı,” dedi Dutt.
“Soruşturmayla işbirliği yapıyoruz ve polise tüm vakanın CCTV görüntülerine erişim izni veriyoruz” diye ekledi. Soruşturma memuru Rakesh Kumar, polisin olayların sırasını belirlemek için video klipleri incelediğini söyledi.
“Şu ana kadar tutuklanan olmadı. Şikayetçinin DLF Sector 29 karakoluna gelip yazılı şikayette bulunması üzerine olaydan haberdar olduk. Ekibimiz tarafından tedavi için Sivil Hastaneye götürüldü. Olay kaydı oluşturduk ve süreci başlattık. bir soruşturma” dedi Kumar. Şüpheliler, Hindistan Ceza Kanunu’nun (IPC) 323 (kasıtlı zarar), 506 (cezai taciz) ve 34 (genel kast) bölümleri uyarınca kayıt altına alındı.