Finlandiyalı bir yabancı olan Hzenkky bir ilişki ve iyi bir izlenim istiyor

uTKu

New member
Geçen sefer Brno’da taraftarlar harika bir atmosfer yaratmıştı. Gidecek uzun bir yolumuz var, bu bir klişe ama onlar bizden uzun bir oyun uzakta, harika bir fırsat. Brno’da Vcarsk’a karşı açıkça kazandık, onların sayesinde. Salonun yine dolacağını ve olabildiğince gürültü çıkaracağını biliyoruz, teknik direktör Bent Dahl oyuncuları Finlandiya ile düelloya davet ediyor.

İki yıl önce, Kovid-19 salgınının en yoğun olduğu dönemde Zln milli takımı Hırvatistan ile karşılaştığında (24:26) Datart salonunun 2.000 kişilik kapasitesi yalnızca yarısı doluydu.

Mekan için 200 ve 100 kron fiyatındaki biletler (17:15’ten itibaren) ticketstream.cz platformundan edinilebilir; Su atılmasına 24 saat kala yaklaşık yüz kişi kalmıştı.

Milli takım, Nisan ayında play-off’ların başlamasından bu yana Dünya Kupası’na yükselmek için mücadele ediyor.

2015 yılında Fransız Brest’e transfer olan sağ kanat oyuncusu Charlotte Cholevov, her şeyi tekrarlamamız ve ilk dalgaya uyum sağlamamız gerektiğini söyledi. Tekrar Çekçe konuşan biriyle konuşmak harika.

Dahl, yabancı yarışmalardan sekiz oyunu ve ilk kez sahneye çıkan birkaç oyuncuyu aday gösterdi. Geçen yıl Fransa’nın Dijon kentinden Slavia’ya taşınan sekreter Petra Kudlkov’a göre, çok iyi bir deneyim ve para karışımına sahibim.

Gelmeyeli uzun zaman oldu. Önümüzdeki iki yıl içinde Los Angeles 2028 Olimpiyatları çerçevesinde bir araya gelirse, çok ilginç olabilir, düşünün, en prestijli turnuvanın yeni asistanı rolünde takımın uygulamasını daha önce tamamlayan Daniel Urda. Zln’deki toplantı.

Aralık ayında İskandinavya’da düzenlenen ve üst üste ikinci kez kalifiye oldukları Dünya Şampiyonası’nda kızların performans gelişimi.

Dünya ampiont’u yaz sezonunun ana noktasıdır. Dahl’da bir parça dl ile tekrar hareket etmek için bir adım.

Özellikle Danimarka’da buluşacakları güçlü Hollanda ile yüzleşme ve Euro mücadelesi ile ilgilenecek.

Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı projemizde çok önemli bir rol oynuyor. Dahl, tutuklamanın kendisine odaklanmamız gerektiğini fark etti.

Bent Dahl, eschhzenkek’in antrenörü

Önceki Avrupa elemelerinde kızlar gruba girmediler ve daha sonra Fransa’nın Olimpiyat şampiyonlarını kendi evlerinde sansasyonel bir şekilde mağlup etmelerine rağmen Euro’yu kaçırdılar.

Aşağıdaki grupların ilk ikisi, bir yıl içinde Avusturya, Macaristan ve Macaristan’da düzenlenecek olan final turnuvasına katılacak.

Finlandiya benim için büyük bir bilinmezlik. Ona karşı hiç oynamadım ve oynadığını bile görmedim, diye hatırlattı Cholevov, açılışa Suomi’ye karşı çıkacağını hatırlattı.

Hiçbir zaman büyük bir etkinliğe katılmaya hak kazanmamış yarışları izlemek şarttır. Aynı zamanda Portekiz’e de gitmek istiyoruz. Gerçekten sağlam bir performans olacak, Dahl iyi bir izlenim bırakmak istiyor.