Fransızlar NBA seçmelerine hakim oldu; birinci, ikinci ve altıncı seçim haklarına sahipler

uTKu

New member
Ne olduğunu bilmiyorum tatlım. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde Bourg-en-Bresse formasıyla 32 maça çıkan ve maç başına 10,1 sayı ortalaması yakalayan ESPN'in 19 yaşındaki oyuncusu Risacher, “Benim hakkımda çok şey hissediyorsunuz, bu çok büyük bir acı” dedi. 3.8 ribaund. Takımının finale çıktığı Eurocup'ın en iyi yeteneği seçilmişti.

Fransız milli oyuncu Stéphane Risacher'in oğlu, geçmişte ASVEL Lyon'da Wembanyama'nın yanında forma giymişti. San Antonio'da buluşma olasılıklarına henüz karar verilmedi, Atlanta ilk tercihi korudu.

Devatenctilet Sarr, Perth Wildcats formasıyla çıktığı 27 Avustralya Ligi maçında 9.4 sayı, 4.3 ribaund ve 1.5 blok ortalamaları yakaladı. NBA'de, Oklahoma City'nin pivotu olan ağabeyim Olivier ile tanışın.

Komisyon Adam Silver, Alex Sarra'ya NBA'e giden yolu gösteriyor:

Olivier Sarr 2021'den beri NBA'de ve 46 kurtarış yaptı. Bana çok yardımcı olun, dedi Alex Sarr. Ne ımm, ondan öğrendim. Ve yanınızda böyle birinin olması harika, diye ekledi.

Amerika NCAA üniversite turnuvasında son iki yıldır üstünlüğünü sürdüren Kanadalı dev Zach Edey, ilk sıraya çıkamadı. Memphis Grizzlies 9. sıradan 224 santimetre boyundaki pivot oyuncuyu seçti.

Tarihte ilk kez NBA draftı günlere bölündü. Akşamın ortasında sadece ilk on oyuncunun adı duyuldu. İkinci tur Perşembe günü Brooklyn'deki Barclays Center'da devam edecek.