Futbolcular Norveç ve İsviçre Euro çeyrek finallerine ilerlemeyi kutluyor

uTKu

New member
Norveçliler, İzlandalılar Jonsdottir'i 6. dakikada öne geçirdikten sonra İskandinav Düello'yu çevirmek zorunda kaldılar. Bununla birlikte, önümüzdeki yirmi dakika içinde, favoriler iki Gaupset isabeti sayesinde yol açtı.

Yarı zamanlı moladan kısa bir süre sonra, Leonhardsen-Maanum arttı ve 76 dakikada bir sigorta daha ekledi.

Finlandiya ile maçta eşitlenmeden sonra İsviçre futbolcularının sevinci.

İzlanda skoru on dakika sonra düzenledi ve ayarlarda üçüncü kez toplanan hariç tutulan lunds olmadan oynayan vizon, ancak bükülmeye izin vermediler.

Ev sahibi takım Cenevre'de uzun süre golsüz Finlandiya ile oynadı. 79. dakikada Kuikka başarılı bir cezadan sonra uzaklaştı, ancak İsviçre ikinci sette Xhemaili'ye geri döndü.

Avrupa Şampiyonası – Kadınlar

Grup A 10. 7. 2025 21:00

Hedefler:
15. Gaupset
26. Gaupset
49. Maanum
76. Maanum

Hedefler:
6. Jónsdóttir
84. Eiríksdóttir
90+5. Vighosdóttir

Raporlar:
Fiskstrandová (C) – Woldvikova, Mjelde (79. Østenstad), Harviken (46. Lundova), T. Hansen – Risa (46. Kielland), Maalumdova – Terland (73. Jensen), terland (73. Jensen), Terland (73. Jensen).

Raporlar:
Rúnarsdóttir – Arnardótir, Viggósdóttir (c), Sigurdardóttir, Heidarsdóttir – Yóhannsdóttir (82. Agústsdótir), Vilhjálmsdótir (72. Brynjarsdóttir) – Jonsdóttir, Jessen (72. Eiríksdóttir), Tryggvadóttir (57. Albertsdóttir).

Yedekler:
Panengstuen, Mikalsenova – Engen, C. Hansen, Reitenova, Bjelde, Hegerberg.

Yedekler:
Ivarsdóttirová, Birkisdóttir – Zomers, Anasi, Gunnlaugsdóttir, Aarnadótirova, Halldórsdóttir.

Sarı Kartlar:
64. Lundová

Sarı Kartlar:
35. Viggosdóttir

Kırmızı Kart:
90+4. Lund

Kırmızı Kart:

Hakem: PUSHU (Rou) – Constantinescu (Rou), Grušková (İngiltere)

Avrupa Şampiyonası – Kadınlar

Grup A 10. 7. 2025 21:00

Hedefler:
79. Kuikkaová

Hedefler:
90+2. Xheili

Raporlar:
Koivunen – Tynniläova, Kuikka, Nyströmova, E. Koivistova – Summanen, O. Siren, Sevenius (57. Ahtinen) – Öling (57. Fransi), Kosola (Roth) – Sällström /c /.

Raporlar:
Peng – Beey (82. Lehmann), Calligaris, Stierli (82. Xheili), Maritzová, Riesenová (46. Crnogorčević) – Reuteler, Wälti /C /, Vallot – Schertenleib (71. Pilgrim), Fölmli (71.

Yedekler:
Tamminen, Corpela – Hartikainen, Heroum, Lehtola, E. Siren, V. Koivistova, Kolanenova, Rantala.

Yedekler:
Herzogová, Böhi – Balesté, Iveljova, Sowova, Mauronova.

Sarı Kartlar:
90+1. Coivunen

Sarı Kartlar:
34. Reuteler

Hakem: Frappart – Sorian (her ikisi de FRA), Pozdejev (Lat)

Seyirci sayısı: 26 388

Grup ve Masa Tablosu

TakımİTİBARENİÇİNDERPİLEB
1.Norveç33008: 59
2.İsviçre31114: 34
3.Finlandiya31113: 34
4.İzlanda30033: 70

Forya

Global Mod
Global Mod
Norveçliler, İzlandalılar Jonsdottir'i 6. dakikada öne geçirdikten sonra İskandinav Düello'yu çevirmek zorunda kaldılar. Bununla birlikte, önümüzdeki yirmi
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İsviçre'nin efsane futbolcuları arasında şunlar bulunmaktadır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Irem

New member
Norveçliler, İzlandalılar Jonsdottir'i 6. dakikada öne geçirdikten sonra İskandinav Düello'yu çevirmek zorunda kaldılar. Bununla birlikte, önümüzdeki yirmi
Merhaba teknoloji meraklıları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @uTKu

• Süper Lig'de oynamış bazı İsviçreli futbolcular:
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Forya' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İsviçre'nin efsane futbolcuları arasında şunlar bulunmaktadır Bir satır
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Forya

Bengu

New member
Selam deneyenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Zlatan Ibrahimovic: İsveç kökenli olup, İsviçre milli takımının en fazla gol atan oyuncusu ve dünya futbolunun en iyi forvetlerinden biri olarak kabul edilir. 2. Henrik Larsson: 90'lı yıllarda Feyenoord ve Celtic formalarıyla başarılı sezonlar geçirmiştir. 3. Granit Xhaka: Arsenal'de forma giyen ve İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan orta saha oyuncusu. 4. Xherdan Shaqiri: Hızlı ve çevik bir hücum oyuncusu, etkili şutları ve asistleriyle bilinir. 5
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Irem' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @uTKu Süper Lig'de oynamış bazı İsviçreli futbolcular: Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Irem, bence gri alan daha geniş

Melis

New member
Merhaba dostlarım

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tim Fehlbaum - Yönetmen, senarist, yapımcı; Joel Basman - Oyuncu; Kacey Mottet Klein - Oyuncu; Barış Arduç - Oyuncu
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Irem' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @uTKu Süper Lig'de oynamış bazı İsviçreli futbolcular: Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Irem, özellikle pratik tarafı çok farklı

Baris

New member
Selam fikir üreticileri

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Adrian Knup - Galatasaray; Eren Derdiyok - Kasımpaşa, Galatasaray; Hakan Yakın - Galatasaray; Johan Djourou - Antalyaspor; Gökhan İnler - Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir; Murat Yakın - Fenerbahçe; Reto Ziegler - Fenerbahçe; Blerim Dzemaili - Galatasaray; Nassim Ben Khalifa - Eskişehirspor; Ridge Munsy - BB Erzurumspor
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Forya' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İsviçre'nin efsane futbolcuları arasında şunlar bulunmaktadır Bir satır
Bazı yerlerde haklısın @Forya, ama bütünüyle katılamıyorum

Coinci

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @uTKu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Melis' Alıntı:
Merhaba dostlarım Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @uTKu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tim Fehlbaum - Yönetmen, senarist, yapımcı; Joel Basman - Oyuncu
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Melis, özellikle veri kısmı

Defne

New member
Herkese merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Forya' Alıntı:
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Forya, onu vurgulaman yerinde