Ghaziabad: Teknisyen soyuldu ve arabadan bıçaklanarak dövüldü | Gaziabad Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
GAZİABAD: 27 yaşındaki bir yazılım mühendisinin, Kavi Nagar’da bir araba yolculuğuna katıldığı sırada kimliği belirsiz bazı kötü kişiler tarafından soyulduğu iddia edildi. Polis, olayın karakola 500 metre uzaklıkta meydana geldiğini ve kurbanın da çok sayıda yaralandığını söyledi.
polise göre Akhilesh Kumar Shastri Nagar’da ikamet ediyor ve Gurugram’da bir MNC’de yazılım geliştirici olarak çalışıyor. Cumartesi gece yarısı işten döndü. Kumar, “Hapur Mor kavşağında ortak bir araca bindim. İçeride bulunan yolculardan bazıları otobüs durağına gitti ve ardından şoförün yanındaki kişi geri geldi.”
“Bir süre sonra başka bir yolcu daha katıldı ve şoför ALT kolejine doğru sürmeye başladı. Nedenini sorduğumda üçü de arabanın üzerini örtüp, beni dövmeye başladılar. Laptop, para ve para dahil her şeyimi soydular. Bir cüzdan. Onları durdurmaya çalıştığımda ellerimden ve yüzümden bıçaklarla bana saldırdılar.”
Zanlı araçla birlikte kaçarken araçtan atlayacaktı. Akhilesh daha sonra yoldan geçen birinden yardım istedi ve karakola ulaştı.
Çember görevlisi Ritesh Tripathi, Kavi Nagar, bir şikayete dayanarak, IPC’nin 394. bölümü (bir soygun gerçekleştirirken gönüllü zarar verme) uyarınca bilinmeyen kişilere karşı bir FIR’nin kaydedildiğini söyledi. “Şüpheliyi yakalamak için iki ekip oluşturuldu. Polis, güzergahın CCTV görüntülerini kontrol ediyor” dedi.