GAZİABAD: Şehir polisi Salı günü dört genci, koçluk sınıfına giderken içlerinden birinin evlenme teklifini reddeden 20 yaşındaki bir kadını taciz ettikleri iddiasıyla gözaltına aldı.
Polis, zanlının 14 Ocak’ta kendi sahte sosyal medya hesabını da oluşturduğunu ve onun birkaç saldırgan fotoğrafını aşağılayıcı yorumlarla birlikte yayınladığını söyledi.
Gençlerin tümü Ghaziabad sakinleri olan Maneesh, Nishant, Sagar ve Rahul olarak tanımlandı. Kadın, aynı zamanda devlet sınavlarına hazırlanan bir BCA öğrencisi.
Öğrenci polise mahallesinde gençlerin yaşadığını söyledi. “Daha önce Maneesh bana birkaç kez teklif etmişti. Teklifini reddettiğimde beni sonuçlarıyla tehdit etti. 14 Ocak’ta gençlerden biri sahte sosyal medya hesabımı oluşturup birkaç saldırgan fotoğraf paylaştı ve gönderiye telefon numaramı koydu. . O fotoğrafları da birçok WhatsApp grubuna gönderdi. O zamandan beri koçluk sınıfına gitmiyorum. Babam Maneesh ve arkadaşlarıyla yüzleştiğinde, onu alt ettiler ve onu müebbetle tehdit ettiler.” Crossings Cumhuriyet Karakolu’na başvurdu.
Maneesh ayrıca kadının babasına başka kimseyle evlenmesine izin vermeyeceğini söyledi.
Maneesh ve arkadaşları, şikayetine dayanarak IPC bölümleri 323 (gönüllü olarak incitme), 354 D (takip etme), 504 (barışı bozmaya kışkırtma kastıyla kasıtlı hakaret) ve 506 (cezai taciz) ve Bilişim Yasası. Bir polis memuru, “Konuyu araştırıyoruz ve zanlı kısa süre içinde tutuklanacak” dedi.
15 Ocak’ta bir BBA son sınıf öğrencisi, üniversite kafeteryasında dört akranı tarafından taciz edildiğini ve hatta itiraz ettiğinde dövüldüğünü iddia etti. 21 yaşındaki polise yaptığı şikayette üç öğrencinin adını verdi. Polis dördüncü zanlının izini sürmeye çalışıyor, ancak henüz kimse yakalanmadı.