Gross, yarı finalde düştü. Diğer Spartalılar boşluktan bahsetti

EnondeR

New member
UPMN Bu CT'den sonra ne yapacağımı bilmiyorum, dedi Bölüm 1: 3 hayal kırıklığına uğradı Tonk Tom Hyka.

Yazık, hayal kırıklığına uğradı. Bu değerler bağlandı, Miroslav Forman bölümü bağlandı.

İkisi de kuyruklu yıldızın ani verdiğini kabul ettiler. Toplamda, Kamil Pokorn da aşağıdakilere dikkat çekti. Tince'nin Ptinsobn ustası, arkayı ve playofflarda etkileyen güçlü Spart'a karşı hızla kendini atladılar.

Brnnt hokey oyuncusu Spart'a karşı belirleyici semifinle'de erken Glu'da sevinir. Hynek Zohorn hit.

Musm rakipleri tebrik ediyor, dedi Pavel Gross'un favorisi. Bugün SRI'yi kaybetmedik, ama ilk kez. SRII'de Mustvo'nun yolunu bulamadım. NS'den ilk oyun sert düellodaydı, ancak NS M'yi nasıl yeneceğinizi elde etmek Brno'daydı ve evde tikrt'i ne zaman kaybedeceksiniz? Yani dinlemiyorsun. Tinec için hazırlandığımız gibi, Srelo'da sevinmek istedik, burada değildi.

Ama Tzanch'tan hiç kimse ile aynı, iki tane bulamadı.

Başka biriyle dolu olduğunu düşündü, ama orada değildi. Bunu bilmiyorum, SMDOM'a gitmeniz gereken ATN'ye sorabilirsiniz. Yedi yaşında olmak isteyen TM gibi oynamadık, Hyka.

Praan, yedi oyunda kaybedilen yedi pleitlikten oturdu. Lichm düellosundaki iyi ESTM KLN'den sonra tekrar düştüler. Öte yandan, negatif dengeyi en az bir kez bozmak için. Brüt hatalardan Fatl'da rakipler aldılar.

LPE, bakış açılarından, ilk dakikalara benziyordu. Ya da teyzenin teyzesi, boşuna VN dövüldü ve dezavantajlı savunmacı büyük bir GLMAN karakterine sahip Takka.

Spaansk Tonk Tom Hyka Kuyruklu Yıldızlara Karşı Birinci Anci Kararlı Semifinle'de

Moravany ile temasa geçebileceği KLN'nin yarısından çift şiir katlarını bile kaybetmedi.

Sadece bir saçmalık arıyorduk, dedi Hyka. ANCI aldık, ama vermedik, Forman'ın benzer bir rüyası, kulübün kalbinin kalbi u Beldenic kategorisinde.

İlk Patnct Extraligov sezonu sona erdi, görünür. Ve sonuçta olduğu gibi, Wadding Jdro, Prom'a takviyeyi güçlendirmeyen bir otzna.

Ne gittiğini bilmiyorum, neyin icat ettiğini ve nasıl olacağını görelim, değerlendirmeli. Bir şeyim var. Ve bu herhangi bir şekilde, esas olarak olacak ve Sparta'nın M BT'nin otuz yıllık ileri olduğunu belirtti.

Oyun çıktıktan sonra Sparan Stdation ile hayal kırıklığına uğradım. Solda Miroslav Forman

Burada çok fazla baskı var, başka bir Sparta'yı tanıyacak başka bir şey yok, bu yüzden değil, her zaman enerjiden ve enerjiden, tüm mm'den erimiyorum. Ash değil geçmişi alamıyorum. Ama km … tk.

Ne yazık ki gitmek için bir madalya gibi hissediyorum dağlar. Hovk yatırım yaptı ve villalar. Sezonda harika oynadık, ama bugün bugün dinlemedik.

Ve u neejan Selhn ve Emon pedleri olacak, çelik eit'e karşı kaleye kıyasla, onu brüt aldı.

Zihinsel olarak hazırlıklı olmadığımız için sorumluluğu üstleniyorum. Bilmiyorum, çünkü Mustvo var ve sertti.

Yarışmaya bir nokta al