Harika performans. Ama tavsiye sarı başladı: yoruluyor! Ben ölene kadar beklemeliyim

EnondeR

New member
Bir televizyon röportajında, TM'yi saatlerce PL'den sonra bir Lute Card peşinde koştuğunu hayal etti: Sokakta kovalayabilirim, ama futbolda değil!

Ve basın toplantısına tekrar başvurdu: U M yorgun! Tartışmak istemiyorum, ama fırına bir saygı olmalı. Karar bitirebilmekti. Hepsi, hiçbir şey taşımadı, sadece koror elini tutmuştu. Hepsi Pravtek'e göre, ama yapamam. Ve yine sadece m'yi seçiyorlar. Holt ben gözümde bir dikenim, ama görünmek ve ülkeye bakmalı. Aksi takdirde bilmiyorum.

Durakladı, soludu.

Evet, pişirdim ve elimi kaldırdım, bir süre sonra kabul ettim. Ama zihnini MN'de buraya getirmek için mi?

Beni çıkaracak bilinmeyen karar: Trenre, Barış. Onlar MN BS kartına cesur olacaklar. Gerçekten yoruluyor. Her zaman sadece tavsiye.

Estaedestylem trenr ut aptal olabilir. Dukla, Spart'tan sonra Slavia'yı eve götürdü. Botun taktik ve futbolu için Boy, KVL Konseyi gönderdim. Sadece Ance'yi övmedik. Çok fazla Nahoe istemiyorum, ama MT puanlarımız olabilir!

Dukla için Remza Toti çok fazla değil. Lig masasında, tekerlekler sekiz nokta Tinct Slovakya'nın sonunda değil, bu da akşam iki iyi için. İkinci lig ile Bari'den kaçınmak için sezonun vventine giderse bir his olurdu.

Burada kazanmadığımız Teplice ve Karviná ile iki geçiş, yerli Remzm'in tavsiyesine geri döndü. Ancak aşağıda Jet Tyiadva Point ve NM NZBV'de DL ile savaşmamak için.

Jae gönderdiğimiz gibi yansıtılır. Fasulyelere gitmek mümkün oldu. Piel Mosquera, Purzitidis, Ermk, Piel ve Kevin Prince Boateng veya ne denir. Bu çocuklarda yanılıyorum, tavsiye sırıttı.

Ml Tonka Kevin Prince Milla, Kamerun, Slavia'ya karşı özel bir temelde oynadı.

Ikoval Boy. Sanatta olması tavsiye edilir, çünkü bir süre Graz'daydı. İngilizcede güçlü değilim, ama nmin'de sohbet ediyorsun. Çalışkan, takıma düştü. Herkes tavsiyenin yabancı bir oyunu olmamasıdır. Ama çalışacağı zaman, pnosh olacak, zor olacak.

Bence prosedürden hemen sonra iki yemek yemiyorduk. Güçlü Manaft olmalıyız, sonbaharda tezahür etmiş olabilir, pişmanlık duyabilirdi.

Dukla bunu fark etti: Ligde şimdiye kadar sadece bir kez, Olomouc ile evde düştü. PARDUBICE'de TSN 1: 0'ı bir duraklama ile EST Remz ve PC'yi kazdı.

Torbanın gerçek bir hissi ulaşıldı ve bu sefer 27. Lig turunda satılan (!) Juliska. Spiker 7788 Divk ve Anıtları iyileştirdi ve Dukla Stadyumu'ndaki kapasitenin ilk kez İngiliz Manchester United'ın öfkede sarhoş olduğu 1983'ten itibaren ilk kez.

Koreo sl

Ne olacak, daha sonra bir keten seti olarak 2: 2'nin kaldırılmasını hatırlıyor?

E HR ve Trenr gibi Juliska'yı sattım! Ben, Svis'in çoğunu içtiğinde bile yaptım. Ama aynı zamanda NS için de oldu, Slavia veya Sparta'ya ev sahipliği yaptığımızda hatırladı.

İntikamı STN'ye bırakabilirsek, Mons diğer insanlar hakkında gelirdi. Zemin mükemmeldi, tam tribün gerçekten KRSN oldu. Pzt Bay Novotn, bunun korkunç bir stadyum olduğunu eleştiren MMA. Ama burada olurdun. Ve ona merhaba diyorum, SMV ile tavsiyeyi ekledi.

SB