Hejková son kariyer maçını öğrendi, şampiyona veda etti

EnondeR

New member
Ancak žabinam'a karşı (83:52), kimse Dernira'yı yan çizgide yaşadığını bilemezdi. Yine, yan yana yürüdü, çiğnedi, jestler ve gerekirse sesini artırmaktan çekinmedi.

Prag seçiminin yarışmaların önüne geçtiği 575 maçın tamamı oldu. Mevcut sezon boyunca, yetmiş bir -onear efsanesi şunları söyledi: Güzeldi ve yeterliydi.

Nisan ayının son Cuma günü, sadece doğruladı. “Bütün gün yoruyor. Sabahtan beri etrafımda kameralar var, sabah bana Netflix'ten geldiler, sabah eğitim için bilediler.

Bu arada, birkaç televizyon röportajını yönetti, kulüp sosyal ağları için birkaç kelime anlattı, fotoğraflarda yorulmadan poz verdi, sayısız imza ve nazik sarılmalardan vazgeçti. Kısacası, basketbol henüz veda etmese de, tüm süslemelerle veda ediyor. USK bir mentor olarak devam edecek, halefi Mayıs ayında açıklanacak.

Cuma günkü maçın son maç olduğunu kesinlikle ne zaman biliyordunuz?
Temel olarak, egemen başlangıcımız hakkında açıktım. Žabins'e benzer bir şeyin ikinci çeyrekte Brno'da tekrar etmeyi başardığını biliyordum. Vücut dili oldukça açıktı, bunun yapıldığını biliyordum.

Natália Hejková son olarak USK Praha oyuncularını yönetmeye çalışıyor.

Sonun size daha da duygusal olarak etkilenmesini bekliyor musunuz?
Muhtemelen hayır, iki ay önce kararımı açıkladım. Bunlar sadece pasta üzerine koyduğumuz buzlanma.

Hakimlerin patronu Robert Vyklice'den veda ettiğin bir ıslık var. Şimdiye kadarki en özel hediye mi?
Biraz tuhaf çünkü antrenör olarak hiç düdük kullanmadım. Her zaman parmaklarımda ıslık çaldım, düdüğü kullanmadığım tarzımın bir parçası. Ama her hediye kalpten geliyordu ve herkesi takdir ediyorum.

Üçüncü final maçında alanı tüm sağlıklı oyunculara verdiniz. Tüm yıl için teşekkür miydi?
Kesinlikle. Bence Přibylová ve Petlanová yavaş yavaş yerini hatta bulacaklar. Gelecek yıl ekibi çok genç olacak.

Ancak son maçta bile, koğuşta katı kaldınız. Bir sepetle faul yaptıktan sonra sesinizi Angel'a artırdınız.
Tabii ki, içimde duygular uyandı, tüm yıl endişeliydik. Disiplinsizlikle savaşmak zorunda kaldık. Bu özel durumda, uzun zaman önce faul yapması gerekiyordu, tüm sezon yapamadık. Bu yüzden çok değerlendirdim.

Eğitim hakkında en çok neyi özleyeceksiniz? Sadece bu duygular?
Sanırım çok özlemeyeceğim. Belki daha fazla oyuncu üzülecektir. (kahkahalar)

Antrenör Natália Hejková, ZVVZ USK Prag oyuncularıyla lig unvanını kutluyor.

Bu kompozisyondaki kadro ile son kez birbirinizi görebilirsiniz. Elveda'dan nasıl hoşlanırsınız?
Tamamen umuyorum. Bu muhtemelen her şeyle ilgili en üzücü şey, oyunculara veda etmek zor. Ama bunu neşeli bir mesele olarak almalıyız.

Zaten gelecekteki akıl hocası rolünüz hakkında bir fikriniz var mı?
Her şeyin neye benzeyeceği henüz anlaşmadık. Bu önümüzdeki günlerin bir sorusu, belki haftalar.

Yarışmaya bir nokta seçin