1.210 lig dışı maç oynayan sözde şampiyon, önce fitness, gençlik hokeyi, Sparta takıntısı ve şakalardan vazgeçmek istemediği gerçeği hakkında. Pebor’da gömleğimin peşine düşmek istediler ama hokeyin bana tırnak içinde olmayı da öğrettiğini unuttular, gülün.
Hokeyde neden eskisi kadar uykumuz yok?
Birliğin en yüksek şehirlerinden en batıdaki meyhanelerine kadar her yerde durum böyledir. Muhtemelen ona kısa bir mesafe var. Çünkü tırnak içine alıyorum, olumluyum, hatta diyebiliriz. Urit hokeyde hata yapar. Biz her zaman yakala ve git olduk. Ve muhtemelen aynı zamanda erkeklerin tüm sporları havlamak için sabuna gitmeleri gerektiği gerçeğidir.
Bu özel bağlantıyı işaretleyin iDNES Premium aboneliği ile
Bugün kaydolun ve şunları elde edin:
Hokeyde neden eskisi kadar uykumuz yok?
Birliğin en yüksek şehirlerinden en batıdaki meyhanelerine kadar her yerde durum böyledir. Muhtemelen ona kısa bir mesafe var. Çünkü tırnak içine alıyorum, olumluyum, hatta diyebiliriz. Urit hokeyde hata yapar. Biz her zaman yakala ve git olduk. Ve muhtemelen aynı zamanda erkeklerin tüm sporları havlamak için sabuna gitmeleri gerektiği gerçeğidir.
Frantiek PtekDövüşmem ama ona ne zaman bakacağımı, nereyi dürteceğimi, keseceğimi biliyorum. Ve o kadardı. Bana yaptıklarını ben de onlara yapıyorum. huzur dolu.
Bu özel bağlantıyı işaretleyin iDNES Premium aboneliği ile
Bugün kaydolun ve şunları elde edin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim