Holt orada da kazanacak! Prochzko Brankm’dan Fransa’ya gitmesini istedi

uTKu

New member
Avrupa’nın en prestijli ikinci turnuvasının grupları kura çekimi yapıldığında oyuncular ve yönetim ekibi açıkça belli oldu: Fransız yok. Gruplarda Bourges varken işler onlar için iki kez yürümedi. Özellikle Krlovopolanky Fransa ile ilgili bir unsur inşa edecek.

Herkes Fransızlar geldiğinde önemli bir zayıflığı olmayan karmaşık bir takım olacağını biliyordu. Ancak yapım ekibi çorbada mükemmel bir iş çıkardı, ne yapacağımızı biliyorduk. Maçlarda dikkatimizin dağılmasına izin vermedik; savunmaya, iletişime, vuruşlara ve oyunlarımıza odaklandık. Hiçbir şey düşünmemize gerek yoktu, işe yaradı, Kucowsk tarifi anlattı. Goller 3 sayılık mesafeden 39 şutla atıldı ve Avrupa’daki önceki rekorların aksine bazıları nal kuralına uymaya çalıştı.

İlk olarak, bu beceri bir Amerikan pivotunu Polonya kökleriyle süsleyebilir. Montpellier’e karşı double-double yaptı, yani çift haneli sayı ve ribaund elde etti. Büyük bir kız hiçbir gün orada çalışmaz. Yardımcı antrenör Jakub Gazda, yaş ve uzaktan oynama yeteneğinin bir kombinasyonuna ihtiyacımız olduğunu ve Natalie’nin bunun için mükemmel bir eş olduğunu söyledi.

Aynı zamanda yabancı takviyeler konusunda orijinal Çek takımının hayranı değildi. Bu, riskin elimizde olduğu zamandır. Birisi bana hayır dediğinde bunu kabul ediyorum ve artık ona yalan söylemiyorum. Ludmila Dudková’nın sakatlığı nedeniyle artık oynayamayacağımız bir dönemde, teknik direktör Natalie’nin içki içmesine, hatta Noel’den önce bile içmesine karar vermişti. Ve artık zamanı geldi, bugün rolünü mükemmel bir şekilde oynadı, ekstra dikkatli olmanın farkına vardı.

MMA dövüşçüsü Ji Prochzka ayrıca Anek Kopecká’yı Montpellier’e karşı oynadığı maçın en iyi maçı için övdü.

Ve Avrupa takımlarının oyunu güçlü oyuncuların etrafında kurması tipik bir durum; Kucowsk oyunu kendi etrafında şekillendirmiyor. Nae, Natka ile çok oynuyor ve biz ona değil, o bize uyum sağlıyor. Burada yüksek bir pivotumuz yoktu ve ikimiz onu ağacın altına aldık. Ancak aynı zamanda arkanızda da çok iyi bir defans oyuncusu ve uzak mesafeden de tehdit edebiliyor. Ancak ona esas olarak ağacın altında ihtiyacımız var, orada pek bir şeyimiz yok, yorumunu yaptı yeni takım arkadaşı Michaela Vondrkov.

Ben birdenbire hukuka el koyan ve oyunu kızlar için değiştirmek isteyen bir tip değilim. Geçtiğimiz sezon KP’de oynadığı için takıma kolay uyum sağlayan Kucowsk, maçtan sonra burada kimsenin bencil olmadığını, dolayısıyla takımın ruhunun oldukça rahat olduğunu değerlendirdi.

Lezzet yemekle birlikte artar

Trennka geçmişin yankıları

Marcela Krmerov gençken Fransa’da Nice’de sahne aldı, ancak ilk olarak Montpellier’de sahne aldı. Zengin kariyerini burada sonlandırdı ve Sidney’deki Olimpiyat Oyunları ile zirveye ulaştı. O zamandan beri kulüp çok değişti. Krmerov, o zamanki eşofmanımın artık Türkiye’de bir yerlerde olduğunu, o zamanlar onunla savaştığımı hatırladı.

Krlovopolanky bu nedenle bir hafta içinde sekiz puanlık bir artışla Fransa’ya gidecek. Altında, elliye elli var. Farkı aşmayı başarsalardı muhtemelen güzel olurdu, çünkü Kucowsk son çeyrekte pişman olduğu şey sonuçta eylemler değil sözler olacak.

Goller onları on yedi puana taşıdı. Lezzet yemekle birlikte artar. Kaybedeceğimize dair tahminler yanlıştı, Karohldsk tahminleri bizi bin farkla kaybetmeye mahkûm etti ve sekiz farkla kazandık. Hadi onda alalım, diye ekledi Gazda domuzun üstüne.

Soupe’nin ana sahası Kucowsk, geçen sezonu Fransa’da birincilikle geçirdi. Salonları çorbacılar için en tatsız olanlardan biridir. Ancak birkaç puan alabiliriz ve o kurtarışın önemini düşünmemeyi başarırsak, baskı olmadan bugün gibi oynarsak, aynı sonucu kolaylıkla kazanabiliriz, Kucowsk çok açık. Kesinlikle farkını yakalayamadığımız bir kod. Peki Jirka Prochzka’nın hayatı nasıl imdadıma yetişti, orada da kazanacak değil mi? diye sordu Vondrkov.