Hzenkka Zachov’daki Dünya Şampiyonası başlamadan önce çeyrek finalleri tekrarlamak güzel olurdu

uTKu

New member
Arjantin ve Hollanda ana grupta yer alıyor. Jana Knedlkov’un temsilcilik kariyerini sonlandırmasının ardından Plzeň yerlisi, sağ kanat pozisyonunu Bundesliga’nın TuS Metzingen oyuncusu Anna Franková ile paylaşmalı.

Başarının anahtarı gruptan çıkmaktır ama ben bununla yetinmem. Çeyrek finali Almanya’dan tekrarlamak güzel olurdu ama hiçbir şey söylemek istemiyorum, yirmi yedi yaşındaki Zachov ayrılmadan önce Danimarka’ya gideceğini duyurdu.

Grupta Hollanda’nın yanı sıra nispeten egzotik iki çorbamız daha var: Kongo ve Arjantin. Buna nasıl bakıyorsun?
İki yıl önce Kong’la çalmıştık. Kolay bir çorba olmayacak, vatandaşlığa alınmış Fransızlar bile karanlıkta. Arjantin’le Almanya’daki ilk ampiont’umuzda tanıştık ama o zamandan beri ilerleme kaydettiler. Hollandalılar grubun favorisi.

2017’de Almanya’daki Dünya Kupası’ndaki galadan bu yana nasıl değiştiniz?
Ben altı yaş daha büyüğüm, dene. Amfitiyatro önünde Jana Knedlkov yaralandığı ve oraya gitmediği için orada suya atıldım. Ben buradaki yaşlı kadınlardan biriyim.

Pesto, Bundesliga’da geçirdiğin iki sezonun ardından sürpriz bir şekilde Almanya’ya gittiğin yerden Most’a dönmeyi seçtin. Seni buna ne yönlendirdi?
Kesinlikle öyle değildi, profesyonel güzellikten zevk almazdım, bir yerlerde yazıldığı gibi. Yanlış anlaşıldım. Sadece eğlenmek istemiyordum, geleceği düşünüyordum.

Seks ile işi birleştirmeniz nasıl bir şey?
Tam zamanlı bir iş değil, sadece sabahları oraya giderim, işim önceliklidir. Kulübün sponsorlarından birinde bir ofis işi. Benim için bu işe yarıyor ve pratikte de tam tersi oluyor, umarım her iki tarafta da tatmin olur.

İade oekvn’yi yerine getirdi mi?
Psikolojik olarak bana yardımcı olduğunu söylemeliyim. Sadece bizi kovalıyorlar. Başarısız bir pasın ardından işe gittiğimde başka bir şeye odaklanmam gerekiyor. Ama ampiyon yüzünden saatlerce çalışmak zorunda kaldığımda bile dinlenecek bir yer bırakmaya çalışıyorum.

Hzenkka Bundesliga’da ne kadar kazandı?
Ne pahasına olursa olsun emekli maaşınızı kazanın. Ancak bunun sayesinde birkaç yıl boyunca kendinizi güvende tutacaksanız durum kesinlikle böyle değil. Onu yanıma aldığımda en azından aynıyım, hatta belki biraz daha iyiyim.

Yani yurtdışında sadece iki yıl geçirdikten sonra seni eve geri getirmeyecek miydi?
Biliyorsunuz bu da rol oynadı. Burada bir arkadaşım var ama bana bu konuda baskı yapmadı, dünyanın öbür ucuna gitsem bile bana destek olurdu. Konu bu değildi. Almanya’da yalnız kalmak istemedim. Sabahtan beri sadece ekte, öğleden sonra ise diken olur. Öyle değildi.

Jana Knedlkov milli takımdaki kariyerine son verdi, çok fazla hata mı yaptı?
Sadece bu, Jana’nın burada olmadığı ikinci sezon. Ana Frankov burada, şöminenin sağ tarafında benimle birlikte, o kadar kaliteli bir güzel ki, bir vuruş için yerimiz olacak. Hangimizin onu içeri alacağı antrenöre kalmış.

Milli takım, Norveçli teknik direktör Bento Dahl’ın liderliğinde önemli bir değişim yaşadı mı?
Dikenin içine adım atan başka biri. Orada bir spor salonu var, Kuzey rotası görülmeye değer. Günde sadece bir dikenim oluyor, onları spor salonuna koyuyorum. Daha sonra eğitmen onlarla İngilizce iletişim kuruyor ama bu da sorun değil.

Derlenme odasına giderken yanınıza ne aldınız?
Dünyanın ampiont’u her zaman uzun ve karanlıktır, her seferinde sonuna kadar oynar. Sosyal oyunlar oynuyoruz, takıldığımız, güzel vakit geçirdiğimiz bir odamız var.

Kızlar arasında favoriniz hangisi?
Farklı, her şey mümkün ama esas olarak kartlarla ilgili. Muhtemelen turnuvanın geri kalanına da bakacağız. Birlikte çok zaman geçiriyoruz, bize her zaman harika bir ekibimiz varmış gibi geldi.

Hayal kırıklığına uğramış

Danimarka’da ampiont oynanıyor, ülkedeki atmosfer hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir yıl önce oradaydık, getiriler euro üzerindendi. Ne yaptığımızı biliyoruz. Burada harika bir atmosfer olacağını biliyorum ama bunun dışında Danimarka’da şu anda oldukça kasvetli bir dönem yaşanıyor.

Milli takımdasınız, Bundesliga’da oynadınız. Kadın rüyaları görebilir misin?
Sadece spor yaptığım söylenemez. Sana o kadar sert davranıyorum ki, iyileşmek istiyorum. Şu anda dünya şampiyonasında mümkün olan en iyi sonucu almaya odaklanıyorum. Daha sonra Most’la şampiyonluğu kazanmak istiyorum. Hiçbir zaman uzun süreli görevlerim olmadı. İçinde bulunduğum an için her zaman mümkün olduğu kadar çok olmak isterim.

Başka sporları da izliyor musunuz?
İtiraf ediyorum ki futbolu pek izlemem bile, hokey ya da futbol. Ben Pilsenliyim, dolayısıyla elbette Viktorec ve Kodovce’nin büyük bir hayranıyım. Peki ya ben, kışın her zaman en az bir gün snowboard yapmak isterim. LT’de bu bir turdur, eskiden çok tenis oynardım.

Yani tatil rüyası moe’da değil de dağda uyumak mı?
Yine öyle değil, kışın dağlarda, yazın nerede dinleneyim. Rahatlayabilir ve çalışabilirsiniz. Aksi takdirde mağazaya uçmayı seviyorum ve her iki diziyi de izliyorum.