Her iki takımda da forma giyen eski milli takım savunma oyuncusu David Rozehnal telefonda “Sonuç beni çok şaşırttı” diyor.
İki sezon boyunca Paris’te, 2007 yazında onu Fransa’nın başkentinden satın alan Newcastle’da, sonunda sadece altı aylığına forma giydi, ardından bir değişiklik için İtalya’ya gitti ve Lazio Roma’nın renklerini giydi.
Ancak Şampiyonlar Ligi’nde iki eski işveren arasındaki maç, anlaşılır bir şekilde onun ilgisini çekti. “Fakat her şeyi görmediğimi itiraf etmeliyim. Sevgili Barselona’ma geçtim, bu bir kalp” diye gülümsüyor.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Denemek
ilk ay sadece CZK 1 karşılığında
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Denemek
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
İki sezon boyunca Paris’te, 2007 yazında onu Fransa’nın başkentinden satın alan Newcastle’da, sonunda sadece altı aylığına forma giydi, ardından bir değişiklik için İtalya’ya gitti ve Lazio Roma’nın renklerini giydi.
Ancak Şampiyonlar Ligi’nde iki eski işveren arasındaki maç, anlaşılır bir şekilde onun ilgisini çekti. “Fakat her şeyi görmediğimi itiraf etmeliyim. Sevgili Barselona’ma geçtim, bu bir kalp” diye gülümsüyor.
David RozehnalParis bunca yıldır hiç bu kadar egemen görünmemişti. Herkesi alt edebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyordum. Tam tersine takımın işe yaramadığını, çok fazla egonun olduğunu hissettim.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Denemek
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Açık 90 gün ücretsiz
Denemek
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Açık 90 gün ücretsiz