Inno dtte’den bir efsane. Triatlon Vabrouek’e kadar ölümüne dövüşülebilir

uTKu

New member
Kendimi baştan çıkardıktan sonra bile kendime şu soruyu sormadım: Ne için endişelenmem gerekiyor? Bu duruma üzüldüler. Hayır, altımda süzülüyor, insanları doğru ırk kadar seven Zlín’li efsanevi Çek triatloncuyu anlatıyor.

Bir gün önce Nepal’de dünyanın en uzun triatlonu olarak bilinen (3,8 kilometre yüzme, 150 bisiklet ve 43 koşu) trapı yaklaşık 16 saat 51 dakika 19 saniyede başardınız. Güneş neredeyse elli yaşında bir kadının üzerinde parlıyor.
Teşekkürler (güler) Hayallerimden biri her zaman Himalayalar’da sekiz bin metreye tırmanmaktı ama ailem ve çocuklarım düşünüldüğünde bu imkansız. Zaman nedeniyle sonucu belirsiz olan iki aylık bir olaydır. Bu yüzden Annapurna veya Maapuare manzaralı bir triatlon keşfettiğimde hemen heyecanlandım. Oraya iki kez gidecektim ama covid yüzünden başarısız oldu. Bir yıl sonra pistteki karışıklık nedeniyle kazandığım liderliği neredeyse kaybediyordum ve her şey bitmişti. Bu yıl işe yaradı.

Yirmi yıl önce bana bir yıl içinde engelli olacağım söylenmişti. İşte o zaman 8 ve 15 Ironman ronunu kesmeye başladım. Ve bak, buradayım

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim