Jamia Millia Islamia’daki sınıflar Cuma günü askıya alındı: Üniversite sıralaması | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Jamia Millia İslamia Üniversite Perşembe günü, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin talebi üzerine Cuma günü derslerin askıya alınacağını duyurdu.
Üniversite yönetimi yaptığı resmi açıklamada, bölümler, merkezler ve okullar da dahil olmak üzere tüm ofislerin normal şekilde faaliyetlerine devam edeceğini bildirdi.

“Öğretim üyeleri ve öğrencilerin talebi üzerine Rektör Yardımcısı JMI, 27 Ocak 2023 Cuma günü Üniversite Okulları dahil olmak üzere Üniversitedeki tüm derslerin askıya alınmasını onayladı. Bölümler, Merkezler ve Okullar dahil tüm Üniversite ofisleri her zamanki gibi çalışacaktır’ notu okundu.

Aynı şekilde seçim kurullarının ve varsa sınavlar dahil diğer programların programlanmış toplantıları da ilan edilen takvime göre yapılacaktır.”
Üniversite, 74. Cumhuriyet Bayramı’nı Perşembe günü Rektör Yardımcısı Najma Akhtar’ın Dr. MA Ansari Oditoryumu.

BBC film gösterimi sırasında Jamia Üniversitesi'nde çok sayıda tutuklu ve çevik kuvvet polisi

BBC film gösterimi sırasında Jamia Üniversitesi’nde çok sayıda tutuklu ve çevik kuvvet polisi

Akhtar konuşmasında, Jamia’nın NIRF’de ilk üç üniversite arasında yer alması, NAAC tarafından verilen A++ notu ve üniversitenin kaliteli eğitim, öğretim, öğretim ve araştırma alanlarındaki üstün başarıları için en yüksek sıralama gibi son dönemdeki başarılarını detaylandırdı.
“Hem ulusal hem de uluslararası mükemmel kurumlarla ortaklıklar geliştirerek en iyi ulusal ve uluslararası uygulamaları getirerek dünya standartlarında bir öğretim ve araştırma üniversitesi olmak için samimi çabalar gösteriyoruz.
“Çağdaş öneme sahip sınır bölgelerinde gelişmiş öğrenme deneyimi, uluslararası kıyaslamalı eğitim, entelektüel özgürlük ve kritik araştırma fırsatları sağlamaya kararlıyız” dedi.
Tartışmalı BBC belgeseli “Hindistan: The Modi Question”ın önerilen gösteriminden saatler önce dört Hindistan Öğrenci Federasyonu (SFI) aktivistinin gözaltına alınmasına karşı Çarşamba günü kampüste protestolar düzenlendi.
(PTI girişi ile)